Mihai Petre, adevărul despre plecarea de la ‘Românii au talent’! ‘Nu ține de mine să judec asta, știu doar că asta s-a dorit’

17.10.2020, 11:14
Mihai Petre, adevărul despre plecarea de la 'Românii au talent'! 'Nu ține de mine să judec asta, știu doar că asta s-a dorit'
Mihai Petre, adevărul despre plecarea de la 'Românii au talent'! 'Nu ține de mine să judec asta, știu doar că asta s-a dorit'

În urmă cu mai bine de o săptămână, Mihai Petre a anunțat că nu va mai face parte din juriul de la ‘Românii au talent’. Celebrul coregraf și dansator, în vârstă de 41 de ani, a vorbit recent despre modul în care a fost înștiințat de producătorii emisiunii-fenomen ‘Românii au talent’ că a fost pus pe liber.

Mihai Petre nu mai face parte din juriul ‘Românii au talent’

Mihai Petre va fi înlocuit la masa juraților de fosta soție a lui Adrian Mutu, Alexandra Dinu. În acest moment, fostul jurat de la ‘Românii au talent’ nu mai are acum niciun contract cu postul de televiziune Pro TV.

‘Am discutat despre asta, am fost anunțat oficial de luni, iar vineri (9 octombrie) s-a comunicat. O așa veste te ia întotdeauna pe nepregătite. Știam cu câteva zile înainte că exista intenția de a se schimba sensul dinamicii la masa juriului, prin aducerea unei doamne sau domnișoare. Dar n-a fost sigur… Nu ține de mine să judec asta, știu doar că asta s-a dorit. Aceasta a fost ideea principală, aceea de a obține o altă dinamică și de a stabili echilibrul acolo, în juriu. Rămâne să vedem ce va fi, sunt și eu curios să văd. Voi urmări cu drag emisiunea asta, pentru că este un format pe sufletul meu. Și formatul în sine, și echipa, și stația, îmi sunt dragi. Am rămas prieten cu toți din echipă’, a precizat Mihai Petre, într-un interviu pentru Click!

Ce salariu avea Mihai Petre la PRO TV

În urmă cu doi ani, Mihai Petre a fost cel care a înlocuit-o Mihaela Rădulescu la masa juriului după ce prezentatoarea a decis să se ocupe de alte proiecte la PRO TV.

Cu toate că se întorsese din nou pe post, salariul lui Mihai Petre nu era atât de mare pe cât credea toată lumea. În urmă cu câțiva ani, el fusese înlocuit cu Mihaela Rădulescu. Diva de la Monaco este considerată una dintre cele mai bine plătite vedete ale show-ului de talente, fiind recompensată cu suma de 250 de mii de euro, pe sezon.

Spre deosebire de Mihaela, Mihai Petre încasa la ‘Românii au talent’ suma de 30.000 de euro, pentru fiecare sezon.

citește și...