Mihai Morar, declarații despre secretul unui mariaj fericit

25.11.2019, 12:15
Mihai Morar, declarații despre secretul unui mariaj fericit
Mihai Morar, declarații despre secretul unui mariaj fericit

Mihai Morar a făcut declarații despre secretul unui mariaj fericit. Prezentatorul TV este căsătorit de 13 ani cu Gabriela și au împreună trei fete. 

Prezentatorul TV a dezvăluit cum a reușit să aibă o relație armonioasă cu soția sa. Morar spune că vacanțele nu reprezintă „un ajutor” în mariaj, pentru că, din păcate, timpul nu îi permite să își ia concediu des. 

Mihai Morar, declarații despre secretul unui mariaj fericit

„Ultima noastră vacanță, cu familia, toți, a fost astă iarnă, vacanța de schi a fetelor. Și acolo am fost vreo două zile, pentru că m-am întors la emisiune, doar în weekend am venit. Deci nu vă bazați pe vacanțe. O să vină momente când nu o să puteți pleca în vacanță, cum a fost anul acesta pentru noi și cum o să mai fie, probabil, încă un an”, a spus Mihai pentru Libertatea. 

Morar și Gabriela au trei fete, pe gemenele Mara și Cezara, de 11 ani, și pe Roua, care a împlinit patru luni. 

Mihai a mai mărturisit că a făcut și greșeli în relație, din orgoliu, însă a reușit să lase în urmă aceste lucruri: „Cred că e vorba pur și simplu de comunicare și să nu îi calci niciodată orgoliul, spațiul intim celuilalt. Să îi dai atât de multă libertate încât să aibă nevoie de adevărata libertate, aceea a familiei. La început eu eram mult mai orgolios decât soția mea și mi-am dat seama că nu duce nicăieri orgoliul. Au fost câțiva ani în care eram tare pe poziții și aveam impresia că dacă eu nu sunt cel care are ultimul cuvânt înseamnă că eu sunt cel care pierde”.

„Sunt atât de relaxat în momentul acesta, pentru că știu că am o nevastă mult mai deșteaptă decât mine emoțional și din punct de vedere al organizării unei familii, al organizării treburilor și fiecare își știe calitățile, ea nu calcă peste teritoriul meu, eu nu calc peste calitățile ei și atunci e armonie la noi”, a mai precizat prezentatorul TV.

 

citește și...