Mihai Morar, atac la Șerban Huidu: „A construit prin distrugere. Orgoliul lui era nelimitat. Am suferit foarte mult”

16.11.2021, 20:31
Mihai Morar, atac la Șerban Huidu: „A construit prin distrugere. Orgoliul lui era nelimitat. Am suferit foarte mult”

Mihai Morar a vorbit luni, 16 noiembrie, în cadrul unui podcast, despre începutul carierei sale în radio și despre oamenii care l-au văzut drept o amenințare. Prezentatorul TV a criticat comportamentul lui Șerban Huidu, de a-l ataca, desi se prezenta un prieten de-al său. „El iubea atât de mult radio-ul, încât orgoliul lui era nelimitat. Când a văzut o amenințare în Buzdugan și Morar, au început înțepăturile”, a mărturisit prezentatorul TV.

Mihai Morar a început să vorbească despre cum a reușit să intre în industria radioului, colaborând de asemenea, cu ”Radio Contact ”. Principala nemultumire a lui Morar, din prezent, este legată de deciziile luate de Șerban Huidu – de a distruge competiția -. Mai mult, prezentatorul TV spune că devenise o amenințare pentru Șerban Huidu, care nu rata nicio ocazie ca să îl jignească

„Tot respectul meu pentru Șerban Huidu. Repect pentru tot ce a făcut în radio și cu ”Cronica Cârcotașilor ”. Nu mi-a plăcut chestia de a construi ceva dărâmând. Intri în studioul  ”Radio Contact ” și îl distrugi, iți lansezi radioul, nu cred în asta. În momentul în care noi am devenit o amenințare pentru ei – cu Daniel am început în 2004 matinalul ”Radio 21 ” -, era a treia sau a patra formulă de matinal, pentru că devenise irelevant, după ce a fost lansat de ” Cârcotași”  – în 6 luni am ajuns numărul 1 -.”

„Șerban Huidu iubea atât de radio-ul, încât orgoliul lui era nelimitat”

„Ne jucăm foarte mult cu playlist-ul în funcție de context. Am început matinalul cu Frank Sinatra și Pavarotti – My Way. Tine de stare. De aici plecasem. De unde a început treaba asta: noi ascultăm doar asta. Este treaba pe care a făcut-o Șerban Huidu și i-o spun și lui în față. El iubea atât de radio-ul, încât orgoliul lui era nelimitat. Când a văzut o amenințare în Buzdugan și Morar, au început înțepăturile. Noi eram ”Buzdugan și măgarul”, ”noi copiam glumele” , spune Morar.

Mihai Morar mărturisește că Șerban Huidu îi spunea că îl dorește să îl aibă în echipa sa, însă îl jignea în propriile emisiuni. Omul de televiziune spune că, la un moment dat, a răbufnit și a aruncat cu telefonul în fonoizolația din studio.

Mihai Morar: „Am luat telefonul de pe mixer și l-am aruncat în studio”

„Discursul lui era foarte vehement în zona asta, încât au început să se pună etichete. Cu cât eram mai puternici, cu atât se puneau etichete. Am suferit foarte mult. Îmi pare tare rău că am intrat în jocul ăla. Aveam emisiuni în care colegii îi ascultau pe ”Cârcotași” și îmi spuneau: «Iar a zis ăla de tine». Nu înțelegeam ce are cu mine, în condițiile în care mă întâlnisem cu el și îmi zicea că sunt cel mai bun om din radio și că își dorea să mă aibă în echipă. Eram tânăr.

Țin minte că am luat telefonul de pe mixer și l-am aruncat în studio,  am spart fonoizolația” .

 

 

citește și...