Mihai Constantinescu, în moarte cerebrală! Va fi deconectat de la aparate

27.09.2019, 12:31
Mihai Constantinescu, în moarte cerebrală! Va fi deconectat de la aparate
Mihai Constantinescu a intrat în moarte cerebrală

Mihai Constantinescu a intrat în moarte cerebrală, la patru luni de când a fost internat de urgență din cauza unui stop cardiac. Medicii de la Spitalul Floreasca încearcă să o convingă pe soția sa să accepte ca artistul să fie deconectat de la aparate. 

După ce zilele trecute veștile despre Mihai Constantinescu erau unele bune, solistul având o stare ameliorată și fiind hrănit cu ajutorul unui tub, din păcate situația s-a schimbat. 

Mihai Constantinescu va fi deconectat de la aparate

Astfel, potrivit unor surse medicale, cântărețul ar fi intrat în moarte cerebrală. Protocolul spune că un pacient aflat în moarte cerebrală este ținut artificial în viață timp de trei zile, apoi este deconectat de la aparate și este pronunțat decesul. Din câte se pare, cadrele medicale fac eforturi pentru a o convinge pe Simona Secrier să permită deconectarea sa mai devreme de cele 72 de ore prevăzute de lege. 

Artistul a fost internat de urgență la Terapie Intensivă în Spitalul Floreasca pe 13 mai 2019, după ce a fost găsit inconștient, de către soția sa, în propria locuință. Medicii sosiți de urgență la fața locului au început manevrele de resuscitare.

 

citește și...