Mihai Bendeac, reacție dură în cazul crimelor din Caracal: „Adevărații criminali sunt alții”

27.07.2019, 12:30
Mihai Bendeac, reacție dură în cazul crimelor din Caracal: „Adevărații criminali sunt alții”
Mihai Bendeac a reacționat dur

Mihai Bendeac a reacționat public în cazul dispariției celor două fete din județul Olt. Actorul a făcut afirmații dure la adresa autorităților care s-au ocupat de cazul de la Caracal. 

Juratul de la „iUmor” crede că Gheorghe Dincă nu este singurul criminal și poliția are o vină la fel de mare în cazul care a șocat România.

„Adevărații criminali sunt alții! Cum ai dormit, tu, ăla care ai răspuns pe 112 și ai vorbit la telefon 20 de minute cu fata aia care ți-a spus disperată că e răpită? DOUĂ ZILE!!! Cum dormiți voi, judecătorul care a emis mandat începând abia cu 6 dimineața sau ăia care ați așteptat mandate să intrați la adresa indicată în final de un STS inutil, se pare? Cum să aștepți și să pui capul pe pernă când știi că un copil te-a alertat că e în pericol, nu îl găsești și lași lucrurile așa, aproape 2 zile?  Ăla care a comis fapta e psihopat, clar… însă adevărații criminali sunt alții! Sunt ăia care cu discernămînt au lăsat să se întâmple asta și au fost atât de pasivi într-o situație de viață și de moarte. Mi-e rușine și scârbă.”, a scris Bendeac pe Facebook.

citește și...