Mihai Albu, revoltat. Declarația fostei soții l-a scos din sărite

18.03.2020, 10:13
Mihai Albu, revoltat. Declarația fostei soții l-a scos din sărite
Mihai Albu, revoltat. Declarația fostei soții l-a scos din sărite

Mihai Albu a ripostat dur la adresa fostei sale soții, fashion-editorul Iulia Albu. Aceasta a făcut o declarație la TV care nu a fost deloc pe placul designerului de pantofi.

Zilele acestea, Mihai Albu a postat o fotografie în care apare cu o coroană pe cap, făcând aluzie la pandemia de coronavirus.

”Am CORONA, n-am VIRUS! ? Când stai prea mult acasă… ??”, a spus glumind Mihai Albu.

La emisiunea ”La Măruță”, de la Pro TV, fosta soție a lui Mihai Albu, Iulia Albu, a comentat acid imaginea postată de designer.

”Vai, ce penibil! Fotografia este făcută în fostul nostru dormitor, este patul în spate. Nu știu de unde are coroana, e recuzită de teatru. Nu știam poza, nu-l urmăresc”, a spus Iulia Albu.

Ba mai mult decât atât, Iulia Albu ar fi spus că nu o va lăsa pe fiica lor, Mikaela, la Mihai Albu în weekend de teamă să nu o infecteze cu coronavirus.

Mihai Albu a ripostat, extrem de deranjat de situație.

”Stimabila a declarat pe post că nu-mi va da copilul în acest weekend pe motiv că am fost și mă duc la serviciu și că se teme că aș putea-o infecta cu virusul Covid-19.. .asta în emisiunea în direct “La Măruță”. Mă întreb, stimabila de ce se duce la serviciu și se expune aceluiași virus și apoi se duce acasă la copil? Sau femeilor penibile le este permis!?

Fotografia postată de mine a fost o glumă, poate de plictiseala acumulată după patru zile de stat acasă încontinuu și nu a lezat pe nimeni, nici măcar pe găinile și cocoșii ei. Aceeași lipsă de respect pe care o cunosc dintotdeauna…p enibil într-adevăr! Stimabilei îi transmit: IZOLEAZĂ-TE!”, a replicat Mihai Albu.

citește și...