Mihaela Rădulescu aniversează astăzi 50 de ani de viață. Cum arăta diva înainte să fie mega celebră 

03.08.2019, 17:33
Mihaela Rădulescu aniversează astăzi 50 de ani de viață. Cum arăta diva înainte să fie mega celebră 
Mihaela Rădulescu împlinește astăzi 50 de ani

Mihaela Rădulescu a devenit cunoscută la începutul anilor ’90, iar de atunci a trecut prin numeroase schimbări, primite de fani cu bucurie și, pe alocuri, cu nemulțumire. 

Vedeta aniversează astăzi o jumătate de secol de viață, prilej numai bun să ne amintim de începuturile sale în televiziune și de look-ul pe care îl afișa atunci. 

Originară din Piatra Neamț, Mihaela a venit la București de tânără, însă drumul spre celebritate nu a fost deloc ușor. Diva a făcut taximetrie, a fost instructor de fitness, secretara primului purtător de cuvânt al Guvernului, șefă de cabinet la Senat, apoi s-a angajat în televiziune, captând imediat atenția și simpatia oamenilor în emisiunea care a consacrat-o, „Duminica în familie”. 

Mihaela face foarte multă mișcare

Pasionată dintotdeauna de sport, după cum singură a mărturisit, în repetate rânduri, Rădulescu a reușit să rămână mereu în formă și să le facă invidioase pe multe dintre colegele de breaslă mai tinere. 

La un moment dat, prezentatoarea de la „Ferma” a vorbit public despre secretele frumuseții sale: „Dacă nu sunteți genul disciplinat, care să facă sport zilnic, resetați-vă nițel și puneți treaba asta în capul listei de priorități. Nu vă trebuie musai abonament la sală și echipamente scumpe, ci voință, disciplină, respect și iubire de sine, pasiune pentru propria sănătate și înfățișare. Dacă se poate să renunțați si la zahăr, gluten și la prea multa sare, cu atât mai bine. Nu v-aș pune să renunțați chiar la tot ce vă place (chiar daca unele plăceri se numesc vicii…), pentru că și hormonul fericirii ne ține tineri și sănătoși”.

 

citește și...