Mihaela Rădulescu a dat lovitura! Cum a reuşit vedeta să îşi dubleze sumele din conturi de când a venit în România

05.11.2019, 18:57

Mihaela Rădulescu a dat lovitura! Vedeta a stat câteva zile în România, ocazie în care a semnat două contracte, care îi vor aduce în conturi mii de euro.

Zilele în care s-a aflat în România au fost benefice pentru prezentatoarea tv. Vedeta a filmat pentru “MasterChef”, show care va fi difuzat de Pro TV. A apărut inclusiv la emisiunile “La Măruță” și “Vorbește lumea”, iar audiențele emisiunilor au fost pe măsură. (NU RATA: Mihaela Rădulescu, dezvăluiri incendiare despre prima noapte de amor: “Aveam aproape 17 ani și muream de curiozitate”)

Mai mult decât atât, Mihaela Rădulescu a fost solicitată de un cunoscut lanţ de magazine să aibă o apariţie într-o reclamă pentru ei, pentru o sumă frumoasă, cu patru zerouri în euro în coadă. Totodată, a negociat foarte bine contractul cu “Ferma”, potrivit click.ro

Cât cere Mihaela Rădulescu ca să apară la un eveniment monden!

Se știe că vedetele de la noi percep sume uriașe pentru a onora evenimentele, iar Mihaela Rădulescu nu face excepție. Vedeta de la Pro Tv primește bani pentru simpla prezență, iar costurile nu sunt deloc mici.

Fostul jurat de la ‘Românii au talent’ cere minimum 5.000 de euro pentru a participa la un eveniment. Se pare că diva de la Monaco își justifică această sumă deloc mică.

Mihaela Rădulescu trebuie să vină cu avionul de la Monaco la București, iar cheltuielile sunt destul de importante.

Nu vă gândiți că aceasta face mare lucru pentru acești bani. Mai mult de o oră nu stă la evenimentul respectiv, face poze la panou și face declarații jurnaliștilor prezenți. În plus, nu este obligată să promoveze produse sau branduri care au organizat evenimentul.

citește și...