Micutzu, scandal-monstru în plină stradă! De la ce a pornit totul: “Un tip a agresat-o pe logodnica mea și l-am lovit”

16.08.2021, 17:33
Micutzu, scandal-monstru în plină stradă! De la ce a pornit totul: Un tip a agresat-o pe logodnica mea și l-am lovit
Micutzu, scandal-monstru în plină stradă! De la ce a pornit totul: "Un tip a agresat-o pe logodnica mea și l-am lovit"

Micutzu, cunoscut drept actor de stand-up comedy, și logodnica lui, au fost implicați duminică seară, 15 august, într-un scandal-monstru pe Calea Victoriei din Capitală. 

Celebrul actor ar fi fost atacat de o gașcă de băieți, după ce au aruncat cu sticle. Micutzu, pe numele său adevărat Cosmin Nedelcu, a ajuns la secția de Poliție, împreună cu ceilalți scandalagii. Cu toții au fost amendați.

Micutzu, scandal-monstru în plină stradă!

Micutzu, logodnica lui și un prieten de-al lor, se plimbau în centrul Capitalei în timp ce au fost atacați de patru petrecăreți, care au aruncat cu sticle și i-au înjurat.

„Un tip a agresat-o pe logodnica mea si l-am lovit cu pumnii şi am venit să depunem plângere. S-au întâmplat nişte chestii. Eu nu am fost bătut. Mergeam pe stradă şi am fost înjurat de oamenii ăştia. Am depus plângere toţi, ieri, şi aşteptăm ca organele să îşi facă datoria”, a declarat Micutzu, după incident, pentru România TV.

Poliția a ajuns la fața locului și a declanșat cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere și lovire sau alte violențe. Scandalagii au fost amendați cu 200 de lei fiecare.

Ce a spus Poliția

„În noaptea de 15 /16 august 2021, în jurul orei 00.00, prin apel 112, Secția 1 Poliție a fost sesizată de către o femeie cu privire la faptul că în fața unui magazin de pe raza de competență a secției, mai multe persoane sunt implicate într-un conflict. La fața locului s-au deplasat, de urgență, polițiștii, care au identificat persoanele implicate și le-au condus la sediul subunității. Din primele date a rezultat ca în jurul orei 23.50, dintr-un grup format din 5 persoane, 4 adulți și un minor, aflat în fața unui magazin, un bărbat ar fi adresat anumite cuvinte unu trecător. Acesta ar fi fost deranjat de cele auzite și a început să se certe cu cel în cauză.

Cu intenția de aplanare a situației, au intervenit alte două persoane, un bărbat și o femeie. Conflictul verbal a degenerat, iar un geam al magazinului a fost spart. În cauză au fost declanșate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere și lovire sau alte violențe. 4 bărbați au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare de 200 de lei (fiecare), conform prevederilor Legii nr 61 din 1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, pentru adresarea de expresii jignitoare”, se precizează în comunicatul remis de către Poliţia Capitalei.

 

citește și...