Micutzu a slăbit 50 de kg. Actorul a urmat o dietă care este la îndemâna oricui: ”Aveam aproape 170 kg”

07.01.2022, 14:48
Micutzu a slăbit 50 de kg. Actorul a urmat o dietă care este la îndemâna oricui: ”Aveam aproape 170 kg”
Micutzu a explicat ce s-a întâmplat în noaptea în care a ajuns la Poliție.

Micutzu, pe numele său real Cosmin Nedelcu, a reușit să slăbească 50 de kilograme. De la 170 de kg comediantul a ajuns la 120. Actorul s-a destăinuit și a explicat ce dietă a ținut. ”M-am panicat, mai mult decât conștientizat. Și am început cu chestii mici”, a spus acesta. Cosmin Nedelcu a urmat o dietă care este la îndemâna oricui. 

Cosmin Nedelcu, cunoscut de toată lumea drept Micutzu este actor și stand-up român. Micutzu a publicat primul interviu pe YouTube, în iulie 2019, în playlist-ul „M.C.N. Podcast”. Artistul are un total de 51,154,725 de vizualizări pe canalul său.

Invitat la emisiunea „În fața ta”, actorul  a vorbit despre lupta lui cu kilogramele în plus. Actorul a decis să slăbească când a mers cu un prieten la spital pentru o operație de micșorare a stomacului.

De ce s-a hotărât Micutzu să slăbească

„Am slăbit pornind de la grija pentru sănătate. Când ai aproape 170 kg… Ajungi ușor la cifra asta pentru că nu îți dai seama în momentul în care te îngrași că prinzi proporții, mai ales că îmi blocam în minte faptul că mă îngraș”, a povestit Micutzu, la Digi24, potrivit Click!.

Micutzu a mărturisit că la spital și-a dat seama că are aceeași greutate ca amicul său, așa că s-a hotărât să slăbească.

„El s-a pus pe cântar, avea 167,8, eu aveam 167,8. M-am panicat, mai mult decât conștientizat. Și am început cu chestii mici”, a spus actorul.

Ce dietă a urmat Micuztu

Cosmin Nedelcu a urmat o dietă care este la îndemâna oricui. Actorul a renunțat să mai mănânce carne des și a făcut mult sport.

„Nu am mai mâncat carne foarte des, am avut o pauză de opt luni. A contribuit foarte mult. Iar apoi clasicul fără carbohidrați.”, a mai zis Cosmin Nedelcu.

Micutzu, implicat într-un scandal violent pe stradă

Micutzu, a fost implicat într-un incident, în luna august, în centrul Bucureștiului. Comediantul a ripostat dupa că un individ a agresat-o pe logodnica lui.

„Un prieten, probabil de-al patronului, nu știu dacă era patron sau nu domnul respectiv, a agresat-o pe logodnica mea si l-a lovit cu pumnii pe prietenul nostru. Cam asta s-a întâmplat”, a susținut actorul.

În videoul difuzat de Realitatea Plus, se vede cum actorul de stand-up comedy Cosmin Nedelcu poartă discuții aprinse cu un alt individ.

 

citește și...