Mesajul transmis de Aurelian Temișan după ce s-a aflat că George Burcea are probleme cu drogurile. Ce spune despre situația finului său

26.02.2020, 12:01
Mesajul transmis de Aurelian Temișan după ce s-a aflat că George Burcea are probleme cu drogurile. Ce spune despre situația finului său

Aurelian Temișan a transmis un mesaj după ce finul său, actorul George Burcea a fost prins drogat cu cocaină la volan.

Cântărețul Aurelian Temișan și soția sa, actrița Monica Davidescu, sunt cei care i-au cununat pe Andreea Bălan și George Burcea.

După ce soțul Andreei Bălan a fost prins drogat la volan, nașul Aurelian Temișan a postat o fotografie în online în care apare alături de finul său.


”- Nu suntem perfecți. Dar în toata imperfecțiunea noastră avem atât de multe de dăruit.
– Naște frumosul în jur și apoi priveste-ți în ochi fericirea creată.
– Nu călca pe iubirea altora pentru binele tău.

Idei… trăiri… viață… sentimente…”, este mesajul transmis de Aurelian Temișan.

Postarea cântăreșul a atras numeroase comentarii din partea internauților.

”Măcar voi, ca părinți spirituali, să-i susțineți… Ceva s-a întâmplat între ei de au ajuns într-un timp atât de scurt la probleme așa de mari. Andreea ar trebui să înțeleagă că bărbatul ei este SOȚUL și nu bucătarul casei, bona casei, inferiorul ei”, ”Trebuie să îi ajutați și să le fiți aproape în aceste grele încercări ale vieții, trebuie să rămână împreună”, ”Ar fi bine și sănătos pentru educația și creșterea fetițelor în armonie ca tatăl lor să treacă cât mai repede de această stare de dependență nesănătoasă pentru el, dar mai ales pentru unitatea familiei. Nașii trebuie să se implice pentru regăsirea finului pe calea cea bună”, ”Trebuie ca nașii să fie aproape de tânăra familie, cu calm se rezolvă… Cu dependența o să fie mai greu”, au comentat fanii.