Mesajul Ioanei Ginghină în plină epidemie de coronavirus. ”Înțelepciune și liniște sufletească. de asta avem nevoie cel mi mult”

11.03.2020, 11:38
Mesajul Ioanei Ginghină în plină epidemie de coronavirus. ”Înțelepciune și liniște sufletească. de asta avem nevoie cel mi mult”

Actrița Ioana Ginghină a transmis un mesaj pentru fanii ei legat de epidemia de coronavirus care se răspândește în România.

”Bună dimineața… nici nu știu ce să scriu. Sunt cu gândul la ai mei, sunt cu gândul la voi, sunt cu gândul peste tot. Știu ca trecem și peste asta, însă trebuie sa trecem cu bine! Vă doresc înțelepciune și liniște sufletească. Cred că de asta avem nevoie cel mai mult, în această perioadă… Și nu uitați să vă spălați pe mâini! ???”, a scris Ioana Ginghină în mediul online.

A fost confirmat cazul cu numărul 30 de îmbolnăvire cu coronavirus din România. Este vorba despre o femeie de 43 de ani care a intrat în contact cu pacientul de la Spitalul Gerota au transmis, miercuri dimineața, reprezentanții Grupului de Comunicare Strategică (GCS).

Bilanțul epidemiei de coronavirus a ajuns la 631 de morți în Italia, iar numărul persoanelor infectate este de 10.149, au anunțat autoritățile locale.

China, țara din care a plecat coronavirusul, a confirmat marți 24 de cazuri noi, înregistrând o creștere față de cele 19 persoane infectate în zona precedentă. Numărul total de cazuri confirmate în China continentală a depășit pragul de 80.000. de asemenea, numărul oficial al deceselor provocate de coronavirus a ajuns la 3.158 în cursul zilei de marți.

citește și...