Mesajul emoționant al Mihaelei Borcea de ziua de naștere a tatălui ei. ”Să trecem cu toții cu bine peste această perioadă și să te pot îmbățișa”

03.04.2020, 12:59
Mesajul emoționant al Mihaelei Borcea de ziua de naștere a tatălui ei. ”Să trecem cu toții cu bine peste această perioadă și să te pot îmbățișa”

Mihaela Borcea, fosta soție a omului de afaceri Cristi Borcea, a transmis un mesaj mai mult decât emoționant de ziua de naștere a tatălui său.

În plină pandemie de coronavirus în România, Mihaela Borcea l-a aniversat pe tatăl său. Acesta a împlinit 80 de ani. Cu această ocazie, femeia de afaceri i-a făcut urări publice părintelui ei.

Mesajul transmis de Mihaela Borcea  cu ocazia aniversării tatălui ei este însoțit de o fotografie în care femeia de afaceri apare alături de familie, purtând mască de protecție pe față.

”Mi-am îmbrățișat tatăl de prea puține ori în ultimii ani și i-am spus “Te iubesc” de și mai puține ori, însă atunci când am făcut-o a fost cu tremur în voce și lacrimi în ochi, Nu este deloc ușor să îți exprimi sentimentele în fața celui care a trecut prin multe clipe grele de-a lungul timpului!! Astăzi este o zi specială pentru tine, împlinești frumoasa vârstă de 80 ani!! ❤

La mulți ani cu sănătate și multe zile de la Dumnezeu îți doresc tăticul meu drag. Fie ca grijile să te ocolească și împreună să ne bucurăm de toate surprizele frumoase pe care viața încă le pregătește pentru noi!! Doamne ajută să trecem cu toții cu bine peste această grea perioadă și să te pot îmbrățișa și să îți spun încă o dată La mulți ani!!❤❤❤❤”, a scris Mihaela Borcea în mediul online.

citește și...