Mesajul dureros al tatălui Alexandrei Măceșanu pentru Gheorghe Dincă! Ce i-a transmis criminalului din Caracal

02.08.2019, 11:40
Mesajul dureros al tatălui Alexandrei Măceșanu pentru Gheorghe Dincă! Ce i-a transmis criminalului din Caracal
Mesajul dureros al tatălui Alexandrei Măceșanu pentru Gheorghe Dincă!

Tatăl Alexandrei Măceșanu, Ioan Măceșanu, a făcut declarații, joi seară, 1 august, despre dispariția fiicei lui. Bărbatul îndurerat speră ca adolescenta să fie găsită în viață și a făcut un apel disperat către oricine știe informații în acest caz.

Mesajul dureros al tatălui Alexandrei Măceșanu pentru Gheorghe Dincă!

Ioan Măceșanu a menționat că polițiștii trebuiau să înceapă căutările încă din momentul în care a fost raportată dispariția minorei, miercuri seară, 24 iulie.

În plus, acesta a mai precizat că va uita toată situația dacă fiica sa va fi lăsată liberă și se va întoarce teafără acasă. Ioan Măceșanu își dorește ca familia lui să nu mai fie hărțuită în spațiul public.

‘Asta e prima și ultima declarație. Vreau să fim lăsați în pace și să nu mai fim hărțuiți. Vreau să le mulțumesc tuturor celor care s-au implicat în acest caz și care fac cercetări în continuare. Celor care știu despre ea vreau să le transmit să o aducă. Nu mă interesează cine a făcut asta, vreau doar să o aducă. Să o lase măcar la o margine de drum. Nu doresc nimănui să treacă prin ce trecem noi acum. Eu cred și sper că fata mea trăiește, așa îmi spune inima.

Ioan Măceșanu crede că fiica lui e încă în viață

Fac un apel către toți cei care știu ceva de ea. De 8, 9 zile nu știm nimic de ea…Nu mă interesează cine a luat-o, dacă o aduce. Vrem să fie iar ca înainte, să fim o familie. S-a spus că noi, ca părinți, nu ne dăm silința, nu ne pasă, dar din contră, și azi am căutat și vom continua să căutăm, dar nu știm nici noi…. Suntem disperați!

Credem că fata noastră este în viață. Ne rugăm în fiecare seară. Vom crede până în ultima zică ea este în viață. Anchetatorii trebuie să își unească toate forțele ca să o găsească. Eu cred că și-au făcut datoria, am încredere în ei”, a spus acesta, întrebat la final ce părere are despre modul în care a acționat poliția la fața locului’, a spus Ioan Măceșanu, la Digi24.

În stare de șoc, tatăl Alexandrei Măceșanu și-a găsit cu greu cuvintele pentru a-i transmite un mesaj lui Gheorghe Dincă, suspectat că ar fi omorât-o pe minoră.

‘Dânsul, cu zâmbetul într-o parte, i-aș transmite să ardă în iad dacă a făcut așa ceva. Dacă nu a făcut, Dumnezeu să-l aibă în pază’. a spus Ioan Măceșanu.

citește și...