Mesajul dureros al fostei soții a lui Mihai Constantinescu: ‘Îl voi plânge toată viața mea’

30.10.2019, 10:54

Vestea că Mihai Constantinescu a murit a îndoliat o țară întreagă, însă cele mai afectate au fost femeile din viața artistului.

Mihaela Constantinescu și Simona Secrier au fost partenele de viață ale lui Mihai Constantinescu. Ambele femei îndrurerate au scris mesaje dureroase în mediul online.

Mesajul dureros al fostei soții a lui Mihai Constantinescu: ‘Îl voi plânge toată viața mea’

Mihaela Constantinescu, fosta soție a solistului, a avut un șoc când a aflat de moartea acestuia. Deși în urmă cu câteva săptămâni au circulat vești că artistul a murit, însă a fost doar o informație falsă.

‘Este inuman ce se întâmplă. O să îi dăm în judecată pe toţi cei care au anunţat că Mihai a murit fără să verifice informaţia. Mie personal mi s-a făcut rău. Am luat apă cu zahăr. Era să fac infarct. Nu se poate să o sune pe mama mea bolnavă şi în vârstă să-i dea o astfel de veste, pentru că nu ştii cum poate să reacţioneze un om. Mihai este într-o situaţie delicată, dar este stabil. Medicii ne-au spus să avem răbdare şi asta facem. Eu şi Simona (n.r. Secrier- actuala soţie a lui Mihai Constantinescu) mergem de trei ori pe zi la spital”, declara Mihaela Constantinescu pentru Click!, în urmă cu câteva săptămâni.

Acum, fosta lui parteneră a fost cea care a anunțat că Mihai Constantinescu a murit: ‘Dragii mei, Mihai a plecat….Îl voi plânge toată viața mea”, a scris aceasta în mediul online.

Deși erau divorțați, Mihaela și Mihai Constantinescu erau în relații bune. Ba chiar mergea des la spital și l vizita.

Simona Secrier, actuala parteneră a lui Mihai Constantinescu, a scris și ea un mesaj de adio pentru soțul ei.

„Iubirea ta este tatuată în inima mea! Drum lin, îngerul meu”, a fost mesajul Simonei..

citește și...