Mesajul categoric al Oanei Zăvoranu. ”Nu mă are nimeni pe lumea asta cu nimic la mână”

20.01.2021, 14:48
Mesajul categoric al Oanei Zăvoranu. ”Nu mă are nimeni pe lumea asta cu nimic la mână”
Mesajul categoric al Oanei Zăvoranu. ”Nu mă are nimeni pe lumea asta cu nimic la mână”

Oana Zăvoranu a transmis u mesaj în care vorbește despre emisiunea pe care o are pe canalul ei de YouTube și explică de ce a decis să le demaște pe așa-zisele influencere.

În mesajul transmis pe contul ei de pe o rețea de socializare,l Oana Zăvoranu le mulțumește celor care îi urmăresc emisiunea pe YouTube. De asemenea, vedeta explică care a fost motivul pentru care a decis să le critice pe cele care se pretind a fi influencer.  ”N-are sens sa va zic ca va multumesc ca ma urmariti ATAT DE MULT SI DE MULTI pe YouTube cu sufletul la gura, imi trimiteti mesaje, sunteti mai mult decat ACTIVI???. Asta inseamna ca va era ”sete” de cineva care sa vorbeasca pentru voi CU SUBIECT SI PREDICAT, ca asa sa latre la modul general sunt multe, dar cineva care sa vorbeasca concret cu NUME… sunt DOAR EU ? Va spun mai sincer ca oricand ca toata povestea asta o spun DOAR PENTRU CA IMI PASA DE VOI SI DE GENERATIILE CARE VIN si nu mai stiu care sunt adevaratele repere in viata pentru ca sunt indoctrinate la propriu de mizeriile care isi spun INFLUENCERE doar pentru ca stau si se prostesc in fata unui telefon sau vand te miri ce k…..i DOAR CA SA CASTIGE NU CA LE DOARE LA BIBAN PE ELE DE VOI Trebuie sa intelegeti ceva foarte CLAR. NU INTERESEAZA PE NIMENI DE VOI, NU FACE NIMENI CODURI PENTRU VOI, NU DA NIMENI DOI BANI PE VOI., .totul e fals si pentru lovele PUNCT? Ma lupt singura pentru voi dar nu ma plang ca slava Domnului nu au ele fire de par in cap cata AMBITIE SI PUTERE AM EU… mai ales cu VOI LANGA MINE???”, a spus Oana Zăvoranu în mediul online.


Vedeta a ținut să precizeze că pe ea nu o are nimeni la mână cu nimic, astfel că va continua să spună exact ce crede. ”Si mai subliniez ceva…NU MA ARE NIMENI PE LUMEA ASTA CU NIMIC LA MANA… apropo ca multi ati zis ca nu am zis nimic de Dragusanca ca ma are la mana??? pe bune? Pai cu ce sa ma aibă pe mine la mana vreo troglodita din asta? Viata mea e clara si parte din ea ati vazut-o toti si mi-am rezolvat-o SINGURA fara sa cer la nimeni sa ma ajute cu ceva… asa ca POTOLE VU cu aberatiile ca nu e cazul am eu grija de TOATE LA MOMENTUL OPORTUN, ok??, ca doar nu ma impiedic EU de vreun ciot in viata asta, sunt mult prea SMEKERA SI BAZATA ca sa tac sau sa ”fac frumos” in fata cuiva???Asa ca va iubesc mult si va pup de nu va vedeti♥️♥️♥️”, a încheiat Oana Zăvoranu.

Ce bărbat celebru din România a cerut-o în căsătorie pe Oana Zăvoranu

Oana Zăvoranu este căsătorită cu Alex Ashraf. Acesta este cel de-al doilea mariaj al vedetei. Aceasta a mai fost măritată cu Pepe, de care a divorțat cu mare scandal. Vedeta a dezvăluit, însă, ca a mai existat un bărbat celebru din România care a cerut-o în căsătorie în urmă cu foarte mulți ani, după cum a afirmat ea.  ”Mihai Trăistariu m-a cerut de nevastă acum mulți, mulți ani. E un tip foarte mișto”, a spus Oana Zăvoranu,

După dezvăluirea făcută de vedetă, Mihai Trăistariu a făcut declarații în acest sens.

Da, s-a întâmplat acum vreo 10 ani când Oana era în divorţ cu Pepe, era în discuţiile alea care apăreau pe la televizor. Eu urmăream puţin povestea, o apreciam mult şi pe Oana şi pe Pepe. Eu sunt prieten cu amândoi. Dar ascultând-o cum vorbea şi mie îmi place foarte mult felul ei de a fi, bineînţeles că i-am dat un mesaj şi i-am spus: ”Oana, nu îţi fă griji dacă te lasă Pepe, te iau eu”. Asta a fost cererea mea în căsătorie, să zicem aşa şi a rămas la nivelul acesta. Ea mi-a trimis un mesaj cu un zâmbet şi a zis: “Gata, ţin minte!”, a spus artistul.

”Mie îmi place foarte mult, mi-a plăcut caracterul ei, felul ei direct, sincer. Îmi plac oamenii, să le spună tranşant. E adevărat că ea poate şi-a creat şi duşmani, dar este alegerea ei. Poate că pe undeva trebuie taxate anumite persoane şi ea are suficientă carieră în spate încât să îşi perimtă să arate cu degetul anumite nereguli din showbiz”, a adăugat Mihai Trăistariu.

citește și...