Mesajul acid al Ralucăi Podea, după ce Florin Pastramă s-a însurat cu Brigitte Sfăt

08.07.2019, 19:36

Încurcate sunt căile dragostei! Raluca Podea, fosta iubită a lui Florin Pastramă, se pare că încă nu a trecut peste faptul că a fost părăsită de acesta.

Mesajul acid al Ralucăi Podea, după ce Florin Pastramă s-a însurat cu Brigitte Sfăt

Blondina a avut o relație cu năbădăi cu fostul concurent de la ‘Ferma’, chiar dacă a fost cerută de soție anul trecut. Până la urmă, cei doi nu s-au mai căsătorit, pentru că Pastramă s-a îndrăgostit de Brigitte Sfăt în timpul filmărilor emisiunii de la Pro Tv.

Weekend-ul trecut, Florin Pastramă s-a însurat cu Brigitte Sfăt în cadrul unei ceremonii de lux. Acest lucru se pare că a deranjat-o enorm pe fosta parteneră a lui Florin, Raluca Podea, care a publicat o poză sexy pe contul personal de Instagram, însoțită de un mesaj acid.

‘Nimeni nu-ți va putea lua vreodată locul’, a scris Raluca Podea, cu subînțeles la adresa lui Florin Pastramă.

Raluca Podea și Florin Pastramă au fost împreună timp de doi ani. Cei doi erau logodiți și urmau să se căsătorească anul acesta. Din păcate, bărbatul și-a făcut alte planuri după ce a cunoscut-o pe Brigitte și a lăsat-o cu ochii în soare pe Raluca.

Florin Pastramă o ceruse de soție

‘El când a plecat, eu am zis că aştept să vină şi să discutăm ca doi oameni maturi. A fost o mică dezamăgire. El e genul glumeţ, copilăros… Situaţia nu a fost tocmai plăcută. Nu mă simt înşelată, nici umilită. Eu am anulat foarte mult emisiuni pentru el. Când ai o relaţie, stai acasă şi preferi să nu mai lucrezi atât timp. Când a venit Alex şi mi-a făcut masaj la picior, nu mi-a vorbit două zile. Şi noi eram în direct… Eu am vorbit, i-am spus, i-am explicat. I-am spus că nu e bine să accepte anumite lucruri. Eu i-am făcut o imagine frumoasă, el are un suflet bun.

Fostul meu iubit a ales faima în locul dragostei mele. Eu nu fac niciun pas, aştept să vină acasă. Eu acum locuiesc cu mama, cu băieţul meu şi cu cei doi căţei. Când a plecat, i-am spus că merg să locuiesc cu mama. El trebuia să-şi vadă mai mult de relaţia noastră.

Locuiam împreună acasă la el, ne comportam ca o familie. Am fost cerută în căsătorie de mai multe ori. Am trăit alături de el cea mai grea perioadă pe care a avut-o din punct de vedere financiar. La început, am stat cu el din milă’, a spus Raluca Podea, la emisiunea ‘La Măruță’.

Raluca Podea a avut numai ghinion în dragoste. Înainte de a-l întâlni pe Pastramă, ea a mai fost căsătorită cu un medic stomatolog, căruia i-a dăruit un băiat. Au divorțat pentru că bărbatul i-a fost infidel.

 

View this post on Instagram

 

Nobody can ever take your place

A post shared by Raluca Podea (@ralucapodea) on

citește și...