Mesaje și felicitări, de Paște. Scrie un gând pentru cei dragi pe Facebook, WhatsApp sau Instagram

18.04.2020, 20:39
Mesaje și felicitări, de Paște. Scrie un gând pentru cei dragi pe Facebook, WhatsApp sau Instagram
Mesaje și felicitări, de Paște. Scrie un gând pentru cei dragi pe Facebook, WhatsApp sau Instagram foto: pixabay

Sărbătorile pascale reprezintă un moment de întregire a familiei. Din păcate, anul acesta nu vom putea să ne vizităm rudele și pe cei dragi, însă cu siguranță le vom trimite mesaje și felicitări.

Mesaje și felicitări, de Paște. Scrie un gând pentru cei dragi pe Facebook, WhatsApp sau Instagram

În această perioadă, îți poți surprinde familia și prietenii cu mesaje prin care le trimiți felicitări de Paște speciale. Noi vă propunem o serie de mesaje și felicitări, de Paște. Scrie un gând pentru cei dragi pe Facebook, WhatsApp sau Instagram.

Pentru unii, Paştele e un moment de întregire a familiei, în care îşi doresc pace şi bucurie. Pentru alţii, e o zi în care se distrează ceva mai mult sau scapă de serviciu ori de şcoală. Pentru mine e pur şi simplu o zi minunată, pe care vreau să o împărtăşesc cu voi. Paşte fericit!

Cei care se războiesc să aducă pace, cei care se urăsc să ştie să iubească, iar cei bogaţi să înveţe să dăruiască. Hristos a înviat!

Sper ca Paştele să-ţi întărească încrederea şi speranţa! Hristos a înviat!

Fie ca lumina Învierii Mântuitorului să vă inunde casa şi să vă aducă numai armonie, fericire şi multă iubire. Paşte fericit!

Fie ca bucuria Învierii Domnului să vă aducă în suflet linişte, pace şi fericirea de a petrece aceste clipe magice alături de cei dragi. Hristos a înviat!

Bucuria vine din lucruri mărunte. Liniştea vine din suflet. Lumina vine din inima fiecăruia. Paşte Fericit!

E totul gol, lipsit de miez. Nu e iubire, nu e crez, ce este bun e aruncat. E-o lume noua, în păcat că uiţi să ierţi ce-i de iertat chiar de HRISTOS A INVIAT!

Azi, in zi de sărbătoare sa coboare liniştea si pacea. Minunea invierii lui Iisus sa dainuie in inimile voastre, sa va lumineze viaţa si sa va aducă renaşterea credintei, sperantei, bucuriei cu bunătate şi căldura in suflete! Hristos a Înviat!

Lumina Sfintei Învieri sa pătrundă în sufletul si in inimile voastre bucurându-vă de minunea Învierii Domnului nostru Iisus Hristos!

Învierea Domnului sa-ti umple sufletul de lumina, ochii de lacrimile bucuriei, mintea de gânduri frumoase si inima de iubire! HRISTOS A INVIAT!

citește și...