Mesaje, felicitări, urări, SMS-uri și poze de Sfinții Apostoli Petru și Pavel. Cele mai frumoase moduri de a spune La Mulți Ani

29.06.2020, 13:03
Mesaje, felicitări, urări, SMS-uri și poze de Sfinții Apostoli Petru și Pavel. Cele mai frumoase moduri de a spune La Mulți Ani
Mesaje, felicitări, urări, SMS-uri și poze de Sfinții Apostoli Petru și Pavel. Cele mai frumoase moduri de a spune La Mulți Ani/ foto: fabricadefelicitari.online

Sfinţii Petru şi Pavel sunt prăznuiți în fiecare an pe 29 iunie! Această zi este importantă pentru cei care își serbează ziua numelui. Peste 500.000 de români poartă numele celor doi sfinți ai lui Iisus, așa că este imposibil să nu cunoaștem măcar o persoană cu numele de Petru, Petruț, Petruța, Petrică, Petre, Petrișor, Petra sau Pavel, Paul, Paula și Petronela.

Pe 29 iunie, este ocazia ideală să le transmitem cele mai frumoase și emoționante sms-uri de la mulți ani!

Pentru cei care sunt în pană de idei și nu știe ce mesaje și urări să trimită celor dragi care-și serbează onomastica de Sfinţii Petru şi Pavel, noi venim cu o serie de sugestii, cu care îi veți impresiona pe toți.

Mesaje, felicitări, urări, SMS-uri și poze de Sfinții Apostoli Petru și Pavel

  1. Fie vreme bună, fie vreme rea, te cinstim cum meriți, că e ziua ta!
  2. Sfântul căruia îi porți numele să te ocrotească în fiecare zi. La mulți ani cu împliniri și momente frumoase în viitor!
  3. La Mulți Ani, să ai sănătate beton, să ai o zi bună și să n-ai noroc de ghinion!
  4. Îți doresc să zâmbești pentru că atunci totul va fi bine și vei găsi puterea să răzbați peste orice greutăți. La mulți ani, de Sfinții Petru și Pavel!
  5. La mulți ani, draga mea prietenă cu ocazia onomasticii! Să ai parte de toate lucrurile frumoase pe care ți le dorești și petrecere minunată!
  6. La mulți ani, tată! Îți dorim multă sănătate, să fii fericit și să ai o viață liniștită! Te iubim!
  7. La mulți ani, mama! Azi, de ziua ta, îți urăm multă sănătate, fericire, să ți se împlinească toate dorințele. Zâmbetul tău este fericirea noastră! Te iubim!
  8. Mesaje de Sfinții Petru și Pavel 2020, urări și felicitări poți trimite prin SMS, dar și pe rețelele de socializare. Însă, cel mai potrivit ar fi să le dai celor dragi, care-și sărbătoresc onomastica, un telefon sau să le faci o vizită.
  9. Felicitări cu ocazia acestei zile. Îți urez să fii mereu sănătos, energic și plin de bucurie. La mulți ani!
  10. Această zi să-ți deschidă poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu să-ți dea un curcubeu la fiecare furtună, un zâmbet la fiecare lacrimă, sănătate, împliniri și multă iubire! La mulți ani!
  11. Toate împlinirile frumoase, sănătatea și spiritul acestei zile să te însoțească pretutindeni. Îți doresc o zi de Sfinții Petru și Pavel cât mai frumoasă!
  12. Să-ti dea Domnul sănătate, judecata înțeleaptă, viață lungă pământească, ce doreşti să se împlinească!
  13. Bucură-te de această zi la fel de frumoasă ca tine și numele tău și zâmbește!
  14. Cu ocazia zilei de nume, îți doresc o oră de liniște, o zi senină, o săptămână de bucurii, o lună de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire și iubire. La mulți ani !
  15. De ziua ta, Petre, îți doresc să zâmbești. Pentru că atunci totul va fi bine și vei găsi puterea să răzbați peste orice greutăți. La mulți ani!

 

citește și...