Meghan Markle, un nou conflict cu Regina Elisabeta! Ce declarații a făcut soția Prințului Harry

06.11.2019, 14:53
Meghan Markle, un nou conflict cu Regina Elisabeta! Ce declarații a făcut soția Prințului Harry
Ce declarații a făcut soția Prințului Harry

Megan Markle are un nou conflict cu Regina Elisabeta. Declarațiile recente pe care le-a făcut soția Prințului Harry au stârnit atât antipatia familiei regală, cât și critici de la presa din Marea Britanie.

Ducesa de Sussex a avut deja mai multe conflicte cu famila regală britanică, din cauza convingerilor sale și deciziilor pe care le-a luat. Recent, documentarul realizat de BBC despre vizita Prințului Harry și a soției sale în Africa a scos la lumină noi declarații ale lui Meghan. 

Astfel, americanca a mărturisit că nu suportă rigiditatea tipic englezească și că nu s-a adaptat în Marea Britanie. Soțul ei a povestit că relația dintre el și fratele acestuia, William, s-a deteriorat și nu mai sunt la fel de apropiați ca înainte. 

Ce declarații a făcut soția Prințului Harry

Recent, Megan a făcut declarații uimitoare, care au stârnit imediat controversa. Ducesa a spus că nu dorește ca oamenii să i se adreseze cu titlul pe care îl are, ci să îi spună pe nume. De asemenea, soția Prințului Harry a dezvăluit că singurul său scop este ca mesajele sale să fie auzite și înțelese de public și că nu îi pasă dacă britanicii o iubesc sau nu. 

Conform celor de la The Telegraph, familia regală a fost foarte deranjată de declarațiile ducesei. Prințul William, cât și socrul lui Megan, Prințul Charles, s-au arătat supărați pe ducesă, iar Regina Elisabeta a II-a se pregătește să o „certe” personal pentru afirmațiile făcute. 

 

citește și...