Matteo va deveni tată! Iubita solistului este gravidă în cinci luni

03.10.2019, 13:34
Matteo va deveni tată! Iubita solistului este gravidă în cinci luni
Matteo și Elena vor deveni părinți

Matteo va deveni tată și anunțul a uimit pe toată lumea. Iubita solistului este gravidă în cinci luni și va aduce pe lume primul copil al cuplului la începutul anului viitor.

Viitori părinți au vorbit recent despre sarcină într-un interviu pentru Viva!. 

Matteo va deveni tată de fată

Cei doi au dezvăluit că vor avea o fetiță și au povestit cum a reacționat Matteo atunci când a aflat că va deveni tată. 

Întrebați dacă și-au dorit să aibă o fată sau un băiat, iubita artistului a declarat: „Mi-am dorit fetiță mereu. Nu mi-am imaginat niciodată cum o să îmbrac un băiețel pentru grădiniță, așa că am sărit în sus de fericire când am aflat că o să împletesc codițe”. Matteo a spus că nu și-a dorit fetiță sau băiat în mod special: „Eu nu mi-am dorit fată sau băiat în mod special, om să iasă și să fie sănătoasă și veselă. Ea este rezultatul iubirii dintre mine și Elena; este copilul nostru și cred că atât contează acum. Ne mai auzim și după 6 luni”. 

Elena a profitat de tehnologia modernă prezentă în viețile noastre și l-a anunțat pe Whatsapp pe Matteo că va deveni tată.

„L-am anunțat trimițându-i pe WhatsApp testul de sarcină, nu am avut răbdare să mă gândesc la o variantă mai creativă pentru a-l anunța”, a spus iubita artistului. 

„Îți spun sincer că am avut mare blank. Pentru câteva minute nu știam la ce mă uit, dar după ce am realizat nu înțelegeam dacă două linii sunt de bine sau de rău sau de nimic. Am sunat-o și am întrebat-o ce mi-a dat pe WhatsApp, ca să fiu sigur că am înțeles bine. Îți închipui cât de ciudat am părut atunci la telefon, da? Haos și emoții”, a dezvăluit, Matteo. 

citește și...