Mărturisirea lui Horia Moculescu despre fiul care i-a murit. ”Ionuţ n-a văzut cât îl iubesc eu pe el”

30.12.2020, 13:05
Mărturisirea lui Horia Moculescu despre fiul care i-a murit. ”Ionuţ n-a văzut cât îl iubesc eu pe el”
Mărturisirea lui Horia Moculescu despre fiul care i-a murit. ”Ionuţ n-a văzut cât îl iubesc eu pe el”

Celebrul compozitor Horia Moculescu a făcut mărturisiri dureroase despre moartea fiului său, Ionuț, care a încetat din viață în urmă cu 12 ani.

Ionuț, fiul lui Horia Moculescu, a încetat din viață în anul 2008, la vârsta de 31 de ani. Compozitorul a făcut declarații dureroase despre dispariția fiului său într-un interviu pentru postul de televiziune Antena Stars. El a afirmat că fiica sa, Nidia, a fost extrem de afectată de moartea lui Ionuț. ”Ca tată am suferit mai putin să zicem, dar ea a suferit neaștepat de mult. Ea și-a iubit fratele nespus de mult. Când mor bunicii e normal, când mor bunicii la o anumită vârstă e normal, dar să-ți moară copilul nu e normal!”, a declarat Horia Moculescu, conform spynews.ro.

”Cred că n-am fost suficient de deschis spre el cum sunt față de Nidia. Ionuț n-a văzut cât îl iubesc eu pe el. El n-a apucat să vadă. Îmi pare foarte rău”, a completat binecunoscutul compozitor.

Nidia Moculescu, despre relația cu tatăl ei, Horia Moculescu

Mariana Moculescu a trăit o poveste de dragoste cu binecunoscutul compozitor Horia Moculescu, de care a divorțat în anul 2000. Nidia Moculescu este fiica cunoscutului compozitor Horia Moculescu din mariajul cu Mariana Moculescu.

Nidia a mărturisit, într-un interviu pe care l-a acordat pentru impact.ro, care este relația pe care o are cu tatăl său. ”Tata e tata. Pentru mine nu e Horia Moculescu. Pentru mine e tata. Normal că îmi crește inima, când văd câtă lume îl admiră, dar e ciudat să mi-l imaginez ca pe marele compozitor Horia Moculescu! Locuim împreună, gătim împreună, am grijă de el, dar chef-ul este el, de departe! Mâncarea mea preferată, făcută de el, este pilaful. De Revelion și de Crăciun vom fi tot împreună, în casă!”, a declarat Nidia Moculescu pentru sursa citată.

Nidia Moculescu a mărturisit și care este melodia sa preferată dintre  piesele compuse de-a lungul anilor de tatăl său, Horia Moculescu. ”Dintre piesele compuse de tatăl meu mie nu îmi place ”Salcia”. Mie îmi place ”Prima iubire și ultima!” Și cu asta am zis tot! El mi-a compus mai multe piese, momentan lucrăm la una nouă”, a spus ea.

citește și...