Mărturisirea Andreei Marin. ”Sunt mereu cinstită, uneori brutal de directă”

21.11.2020, 11:42
Mărturisirea Andreei Marin. ”Sunt mereu cinstită, uneori brutal de directă”
Mărturisirea Andreei Marin. ”Sunt mereu cinstită, uneori brutal de directă”

Vedeta de televiziune Andreea Marin a făcut dezvăluiri neașteptate despre ea în cadrul unui interviu.

Andreea Marin a acordat un interviu pentru libertateapentrufemei.ro, în care a mărturisit că este extrem de sinceră și foarte directă și cu ea și cu cei din jur.

”Sunt mereu cinstită, uneori brutal de directă, și cu mine, și cu cei din jur. Nu fac deloc complimente în care nu cred. Sunt ceea ce sunt. Punct. De aceea, îmi place să știu că sunt plăcută de către ceilalți sau, dimpotrivă, nu sunt îmbrățișată, dar totul se întâmplă pentru că eu… asta sunt”, a spus prezentatoarea de televiziune.

Ce a declarat Andreea Marin despre fiica sa, Violeta

Andreea Marin a explicat și ce anume o întreabă fiica sa, Violeta, cel mai des.

”Ce mă întreabă? O puzderie de întrebări pe zi, dar și tot atâtea lecții de viață pe care mi le oferă, de cele mai multe ori indirect. E momentul adolescenței când copilăria se împletește cu maturitatea. Și e minunat să o văd evoluând. Eu îi spun mereu, mereu cât de mult o iubesc! Și nici ea nu se lasă!”, a spus vedeta.

Prezentatoarea de televiziune a dezvăluit și cum crede că o vede Violeta în postura de mamă. ”Mama cea energică, autoritară, luptătoare, insistentă când crede în ceva, dar și bună, cu un suflet mare pe care ea știe că se poate baza. Așa cred eu că mă vede Violeta mea”, a completat aceasta.

Andreea Marin a fost căsătorită de trei ori

Andreea Marin s-a căsătorit prima oară în anul 1995, la vârsta de 21 de ani, cu Cristian Gheorghiță. Cei doi au divorțat după trei ani de mariaj.

În anul 2005, Andreea Marin a început povestea de dragoste cu celebrul Ștefan Bănică Junior, cu care s-a căsătorit un an mai târziu, în mare secret, în America. Cei doi au împreună o fiică, Violeta. Andreea Marin și Ștefan Bănică Junior au anunțat că divorțează în ianuarie 2013.

Ulterior, Andreea Marin s-a căsătorit cu medicul turc Tuncay Ozturk. Cei doi au divorțat după trei ani de căsnicie, în anul 2016. De câțiva ani, Andreea Marin formează un cuplu cu Adrian Brâncoveanu.

citește și...