Mărturiile cutremurătoare ale soţiei lui Dincă, în faţa anchetatorilor! Ce a dezvăluit Elena Dincă

24.08.2019, 10:25
Mărturiile cutremurătoare ale soţiei lui Dincă, în faţa anchetatorilor! Ce a dezvăluit Elena Dincă
Mărturiile cutremurătoate ale soţiei lui Dincă, în faţa anchetatorilor! Ce a dezvăluit Elena Dincă

Elena Dincă, soţia lui Gheorghe Dincă, a ajuns joi, 22 august, în faţa anchetatorilor, pentru audieri. 9 ore a stat femeia la sediul central DIICOT şi a făcut de mărturii cutremurătoare în cazul crimelor de la Caracal.

Mărturiile cutremurătoare ale soţiei lui Dincă, în faţa anchetatorilor! Ce a dezvăluit Elena Dincă

Declaraţiile soţiei criminalului din Caracal au fost făcute publice la Antena 3. Elena Dincă a mărturisit de ce nu mai locuia cu soţul ei şi a ales să se mute la Arad.

În plus, aceasta a spus că a locuit o lună în casa lui Gheorghe Dincă, însă a descoperit lucruri pe care nu le regăsise în vizitele anterioare.

Elena Dincă le-a spus anchetatorilor, în prima declaraţie, că este soţia lui Gheorghe Dincă din 1977, iar în imobilul din strada Craiovei, nr. 169, locuiau din 1995. Gheorge Dincă este primul care a  plecat să muncească în Italia, în 2002, la doi ani urmându-l şi soţia. Dincă s-a întors însă în 2005-2006, femeia neputând preciza cu exactitate perioada, iar de atunci petreceau împreună o lună pe an, atunci când femeia venea în concediu.

Elena Dincă a revenit definitiv în România anul acesta, în luna aprilie. Ea mai fusese în ţară în februarie 2019 şi noiembrie 2018.

‘Precizez faptul că, în momentul revenirii din data de 24 aprilie 2019, am observat că soţul meu improvizase un butoi metalic, poziţionat pe nişte pirostrii, pe care îl pusese în curtea locuinţei, în imediata vecinătate a aleii care duce către grădină.

Observând, totodată, cenuşă în acest butoi metalic pe care nu l-am mai observat cu ocazia revenirilor anterioare în ţară, întrebându-l despre acest aspect, soţul meu mi-a mărturisit că arde în acesta diverse chestii (resturi vegetale şi pet-uri)’, le-a spus Elena Dincă anchetatorilor.

Gheorghe Dincă îşi lovea soţia şi consuma băuturi alcoolice

Mai mult de atât, Elena Dincă a spus că soţul ei consuma băuturi alcoolice şi chiar a lovit-o la un moment dat.

‘De la data de 24 aprilie 2019 am avut o relaţie foarte bună (normală) cu soţul meu, până la data de 23 mai 2019, când soţul meu a uitat că a spart o damigeană cu vin din beci, dând vina pe mine şi reproşându-mi acest lucru, moment în care mi-a şi aplicat o palmă în zona feţei. A doua zi, respectiv 24 mai 2019, soţul meu şi-a amintit că el spărsese damigeana cu vin, cerându-şi scuze.

În data de 25 mai 2019, în jurul orelor 18.00, mă aflam în grădina casei împreună cu soţul meu, udând la porumbi, pe întreaga perioadă soţul meu consumând alcool, respectiv vin şi ţuică.

Observând că ajunsese într-o stare avansată de ebrietate, i-am solicitat soţului meu să meargă să se culce, însă acesta a devenit violent, a ridicat o spărtură de beton de pe sol şi a aruncat-o în semn de supărare într-o caroserie de auto, după care a plecat. Terminând de udat porumbul, în momentul în care am dorit să reintru în curtea propriu-zisă a locuinţei, am constatat faptul că soţul meu închisese poarta de acces, şi pentru a ajunge în curte, personal am sărit gardul împrejmuitor’, a mai declarat Elena Dincă.

citește și...