Mărturii terifiante ale mamei unui bebeluș depistat pozitiv cu coronavirus, la Timișoara: ‘Am trăit două zile un film de groază’

07.04.2020, 14:18
Mărturii terifiante ale mamei unui bebeluș depistat pozitiv cu coronavirus, la Timișoara: 'Am trăit două zile un film de groază'
Mărturii terifiante ale mamei unui bebeluș depistat pozitiv cu coronavirus, la Timișoara foto: pixabay

Situație dramatică la Timișoara! Zece bebeluși au fost confirmați pozitiv cu coronavirus la Spitalul Municipal din oraș, după ce au fost externați. Starea lor este bună.

Mărturii terifiante ale mamei unui bebeluș depistat pozitiv cu coronavirus, la Timișoara

În schimb, testele mamele nou-născuților au ieșit negative. Mama unuia dintre copii a făcut mărturii terifiante despre condițiile din spital. În plus, femeia a povestit speriată că cei de la DSP nu au anunțat-o oficial de test, ci a aflat din altă parte.

‘Astăzi am aflat că rezultatul bebelușului meu este pozitiv, dar bineînțeles nu de la cei de la DSP. Am aflat din alte surse rezultatul. Până în clipa de față nu am fost sunată nici măcar o dată de cei de la DSP nici pentru rezultatul meu, nici pentru cel al bebelușului meu.

Am aflat de la televizor și dintr-o altă sursă. Am fost externată joi și am aflat rezultatul luni. Bebelușul nu are niciun simptom, stăm în autoizolare alături de soțul meu, ne luăm temperatura. Nu avem niciun simptom, dar e deranjant că cei de la DSP nu ne anunță și trebuie să aflăm noi din alte surse’, a mărturisit aceasta luni seară, 6 aprilie, într-o intervenție telefonică la ‘Sinteza zilei’, Antena 3.

‘Cel mai probabil de la asistente s-au infectat bebelușii. Toate mămicile sunt negative. Sâmbătă m-am internat. Până luni nu a purtat nimeni nicio mască, abia miercuri ne-au oferit și nouă măști. Miercuri, în jurul orei 22.00, am fost testate noi și bebelușii.

Pentru mămici, să ți se ofere la prânz un iaurt, iar la cină un corn cu unt și un ou fiert sau posibilitatea de a alege un corn cu o felie de parizer … O mămică are nevoie de hrană pentru a face lăptic pentru bebelușul ei. Joi s-a început curățenia în maternitate, ni s-au dat bebelușii în salon. Erau mămici care nu aveau lapte, bebelușii aceia nu au primit mâncare timp de cinci ore. S-au dus mămicile la asistente să ceară lapte praf și biberoane pentru a-i hrăni și nu li s-a oferit. În cele din urmă au fost luați bebelușii și au fost hrăniți, dar am trăit două zile un film de groază’, a mai spus femeia.

citește și...