Mărturii terifiante ale bărbatului care și-a ucis băiatul de 8 ani! Ce a declarat în fața oamenilor legii

29.07.2020, 17:29
Mărturii terifiante ale bărbatului care și-a ucis băiatul de 8 ani! Ce a declarat în fața oamenilor legii
Mărturii terifiante ale bărbatului care și-a ucis băiatul de 8 ani! Ce a declarat în fața oamenilor legii

Apar informații șocante în cazul copilului ucis de propriul tată! Takacs Gyorgy, tatăl criminal, a fost interogat de polițiștii din Cluj. Bărbatul a declarat în fața oamenilor legii că fiul lui a fost cel care i-ar fi cerut să comită gestul extrem.

Băiețelul de 8 ani a fost înjunghiat de propriul tată şi abandonat pe bancheta din spate a mașinii sale. Trupul micuțului a fost descoperit în autoturismul tatălui, pe un câmp din Cluj.

“Copilul a vrut să fie omorât de mine”, ar fi spus Takacs Gyorgy, potrivit jurnaliștilor de la Adevărul.

Anchetatorii au scos la iveală faptul că Takacs Gyorgy și băiatul aveau o relație apropiată, iar unul dintre motivele crimei ar fi răzbunarea pe fosta soţie.

Criminalul s-a plimbat două zile cu copilul mort în mașină

Bărbatul și copilul au fost plecați într-o vacanță în Ungaria, iar în urmă cu câteva zile s-au întors la Cluj. Deși mama băiatului a insistat ca cel mic să revină acasă, tatăl tot amâna momentul.

Speriată, femeia a alertat autoritățile, care l-au căutat pe micuț. Din păcate, fiul său zăcea mort în mașină. Copilul era decedat de mai bine de 48 de ore, susțin medicii legiști. După ce și-a ucis propriul copil, bărbatul de 46 de ani a încercat să se sinucidă, însă a fost oprit de oamenii legii.

Takacs Gyorgy și mama copilului au divorțat în 2019. Între timp, femeia își găsise pe altcineva, iar Takacs Gyorgy ar fi fost gelos.

Mama copilului, în stare de șoc

Mama băiatului ucis a mărturisit că fostul ei soț era în în depresie după divorț, iar în timpul mariajului, acesta a terorizat-o psihic, iar băiatul lor a avut parte de același tratament.

‘Eu am fost agresată psihic și, inclusiv copilul. Bulversat, întotdeauna agresiv, în ultima zi parcă nici nu mai voia să stea cu mine. El a avut odată o afirmație: vrea să moară în același timp cu tati, că ajung în rai și că acolo o să trăiască fericiți amândoi’, a dezvăluit fosta soție a criminalului pentru observatornews.ro.

citește și...