Mărturii sfâșietoare ale unei asistente de la spitalul din Suceava, infectată cu COVID-19! Soțul ei a decedat fulgerător

25.03.2020, 19:12
Mărturii sfâșietoare ale unei asistente de la spitalul din Suceava, infectată cu COVID-19! Soțul ei a decedat fulgerător
Mărturii sfâșietoare ale unei asistente de la spitalul din Suceava, infectată cu COVID-19 / foto: pixabay

Situația este dramatică la Spitalul Județean din Suceava! Miercuri, 25 martie, Ministerul Sănătății a decis ca unitatea spitalicească să se închidă, iar pacienții de acolo vor fi transferați la alte unități medicale din județ.

Potrivit Digi24, această măsură s-a luat după ce 34 de medici și 49 de asistenți medicali și infirmieri au fost confirmați pozitiv cu coronavirus. Cu toții au fost internați la Spitalul de Boli Infecțioase Suceava.

Mărturii sfâșietoare ale unei asistente de la spitalul din Suceava, infectată cu COVID-19

Spitalul Județean din Suceava s-au putea redeschide în 48 de ore, după ce se vor efectua procedurile de dezinfecție. Unitatea sanitară ar urma să funcționeze cu medici din Iași și de la clinici private din Suceava.

Bilanțul morților de coronavirus în România a ajuns miercuri, 25 martie, la 14 persoane. Ultimul pacient decedat fusese internat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Suceava. Bărbatul avea 51 de ani și a fost diagnosticat cu COVID-19, 23 martie.

Șocant este fapul că soția pacientului cu numărul 14 mort din cauza coronavirusului este asistentă la Spitalul din Suceava. Femeia a povestit că partenerul ei a decedat, după ce ea a venit acasă infectată cu virusul din China.

‘Sunt asistentă la Spitalul din Suceava. Soțul meu acum a murit. Vreau să plec, să dau certificatul de naștere. Să rezolve lucrurile la tribunal. Soțul meu nu era așa grav, eu eram mai grav. Eu sunt bine, el era cu viroză pulmonară, puțin răcit. A murit de dimineață, la 51 de ani. Eu și copilul meu suntem bine’, a declarat femeia, pentru Antena 3.

Vasile Rîmbu, managerul Spitalului Județean Suceava, a fost demis din funcție, miercuri la prânz, de către președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur.

 

citește și...