Mărturii cutremurătoare ale soției lui Ionel Ganea! Femeia a trăit un calvar alături de fotbalist: ‘Pe fiica mea şi pe nepotul meu i-a scos afară din casă’

26.11.2019, 13:04
Mărturii cutremurătoare ale soției lui Ionel Ganea! Femeia a trăit un calvar alături de fotbalist: 'Pe fiica mea şi pe nepotul meu i-a scos afară din casă'
Mărturii cutremurătoare ale soției lui Ionel Ganea! Femeia a trăit un calvar alături de fotbalist

Soția lui Ionel Ganea a rupt tăcerea și a făcut mărturii cutremurătoare despre calvarul trăit alături de fostul fotbalist. Dana, cea care încă îi este soție lui Ganea din punct de vedere legal, a povestit de ce a luat decizia de a divorța de acesta.

Mărturii cutremurătoare ale soției lui Ionel Ganea! Femeia a trăit un calvar alături de fotbalist

Femeia i-a fost alături 24 de ani. Acum, cei doi se luptă în instanță pentru împărțirea bunurilor. Dana Ganea a mărturisit că fostul fotbalist şi-a terorizat până şi propriul copil!

În anul 2017, aceasta a cerut ordin de protecţie și a depus două plângeri penale împotriva fostului fotbalist, însă poliţia nu a făcut nimic.

‘Plângeri am înregistrate la Poliţia Făgăraş, una din martie 2019 şi una din august 2019. Dar, fără rezultat. Are foarte multe relaţii… Motivele sunt agresiunile de absolut toate formele, ameninţările care nici acum nu s-au terminat… Iar nimeni nu face nimic, fiindcă el este Ionel Ganea! Să îţi fie frică să locuieşti în oraşul în care te-ai născut şi unde ai copilărit, pentru că nu te lasă acest individ. 

Fiica mea este în aceeaşi situaţie. În curtea judecătoriei şi-a permis să mă agreseze fizic şi verbal, pe 19 noiembrie. Şi pe mine, şi pe avocata mea. Pe fiica mea şi pe nepotul meu i-a scos afară din casă, în pijamale. Oare se mai poate numi tată? Şi pozează în cel mai fericit tată şi bunic… Până acum, am tăcut. Dar, când îşi bate joc şi de copilul lui, este strigător la cer! Eu, ca adult, încerc să trec peste, dar un copil de 23 de ani, oare cum va face?!’, a povestit terifiată Dana Ganea, pentru Spynews.ro.

În acest moment, femeia a mărturisit că nu are voie să intre în nicio locuință și că soțul ei, Ionel Ganea,

‘Nu am acces în nicio locuinţă a noastră. El foloseşte absolut tot ce am construit în 24 de ani. Mai mult, el a încasat chiria de pe un imobil, iar eu trebuie să plătesc impozitul la ANAF, o grămadă de bani. Oare unde este dreptatea?.

Au existat femei şi când eram împreună. Acum, că e singur din septembrie 2018… Dar pentru mine nu contează că există vreo femeie. Cu siguranţă, va avea aceeaşi soartă’, a mai adăugat Dana Ganea.

citește și...