Mărturie uluitoare a unei românce din Italia: „Dincă racola fete și le ducea peste hotare”

31.07.2019, 13:44
Mărturie uluitoare a unei românce din Italia: „Dincă racola fete și le ducea peste hotare”
Suspectul din Caracal s-ar fi ocupat cu traficul de persoane

Apar noi informații referitoare la activitatea pe care a desfășurat-o suspectul de la Caracal atunci când a fost plecat în Italia. O femeie care locuiește, la rândul ei, în Peninsulă, a făcut dezvăluiri uluitoare. 

Potrivit Digi 24, Dincă ar fi făcut parte dintr-o rețea de traficanți de persoane. Aceștia le promiteau fetelor din România locuri de muncă în Italia, însă, odată ajunse în Peninsulă, erau obligate să se prostitueze.

„În general luau fete din astea fără soți, despărțite, sau copile din astea mai…fetele veneau pentru un loc de muncă, că așa le promiteau”, a declarat românca de peste hotare. 

„Prin 2011 a fost treaba”

Întrebată dacă suspectul de Caracal făcea parte din această grupare, femeia a răspuns: „Da, din anturajul lui Mihai (Zamfir, n.r.). Era și ăla pe acolo. Erau prieteni, lucrau împreună, prin 2011 a fost treaba. Fetele când le vedeau pe persoanele astea fugeau, adică se îndepărtau, că e mai bine să eviți decât… Le bătea acolo în mijlocul străzii”. 

De altfel, un cunoscut al lui Dincă a povestit, pentru Mediafax, că mecanicul auto este un om foarte violent. Suspectul și-ar fi lovit copiii și soția și ar fi primit interdicție de a intra pe teritoriul Italiei vreme de cinci ani după ce ar fi încercat să abuzeze o tânără din Peninsulă. 

 

citește și...