Mărturie halucinantă a unui bărbat care a intrat în casa lui Gheorghe Dincă: ‘Credeți-mă că simți, sunt niște fiori’

31.07.2019, 17:23
Mărturie halucinantă a unui bărbat care a intrat în casa lui Gheorghe Dincă: 'Credeți-mă că simți, sunt niște fiori'
Mărturie halucinantă a unui bărbat care a intrat în casa lui Gheorghe Dincă

Casa lui Gheorghe Dincă, bărbatul de 65 de ani din Caracal, care le-a răpit pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, pare desprinsă din filmele horror. Un bărbat care a trecut pragul locuinței groazei a mărturisit că i-au trecut fiori pe șira spinării.

Mărturie halucinantă a unui bărbat care a intrat în casa lui Gheorghe Dincă

El a spus că a mers acasă la Dincă, la începutul primăverii, atunci când criminalul o răpise deja pe Luiza.

‘Casa parea din Familia Adams. El (n.r. Gheorghe Dincă) mi-a zis sa bag dubita cu spatele. Cand a inchis portile, am vazut ca avea niste dulai mari, cred ca erau vreo 3. A tipat la ei foarte puternic si se cunostea ca il stiau de stapan. Prima camera de la parter era ca o magazie, erau gropi, era rascolit, parca cineva a pierdut ceva si cauta cu lopata. In unele parti era ciment, in unele parti era pamant. Urmatoarea camera avea un sant pe mijloc si niste scari.

M-am gandit ca este un mecanic auto, asa parea, dar ca sa iesi de acolo trebuia sa escaladezi niste munti de pamant si pietre. Cei care au spus ca este casa groazei, credeti-ma, nu trebuie sa stii ce s-a intamplat, credeti-ma ca simti, sunt niste fiori…cainii aveau o privire care trecea prin tine’, a spus bărbatul la Antena 3.

De asemenea, șeful DIICOT, Felix Bănilă, a declarat că butoiul în care au fost găsite oase calcinate și dinți este un „arzător improvizat” ceea ce ar putea să răstoarne teoriile specialiștilor.

‘Avem fragmente osoase de la fata locului, nu avem rezultat. Am vazut opiniile unor specialisti respectabili in materie. Dansii nu au stiut dar este esential un lucru: admitand ca ar fi fost arsa in acel butoi metalic, am fost la Craiova si m-am edificat si am constatat ca nu este un butoi in adevaratul sens al cuvantului, este un arzator improvizat, un suport metalic realizat artizanal de inculpat ca să ardă diverse lucruri. Partea inferioara nu are fund si focul se pune dedesubt, functioneaza ca un arzator’, a explicat șeful DIICOT.

citește și...