Mărturia dureroasă a Mariei Cârneci. ”Viața mea nu va fi niciodată ca înainte”

22.11.2020, 10:18
Mărturia dureroasă a Mariei Cârneci. ”Viața mea nu va fi niciodată ca înainte”
Mărturia dureroasă a Mariei Cârneci. ”Viața mea nu va fi niciodată ca înainte”

Interpreta de muzică populară Maria Cârneci a făcut mărturisiri dureroase la TV. Artista suferă enorm după moartea soțului său.

Cântăreața Maria Cârneci a trecut prin momente grele în luna noiembrie a anului trecut, când soțul său, Romulus Petrescu, a încetat din viață, răpus de o boală cumplită. Invitată în platoul emisiuniii ”Acces Direct”, de la postul de televiziune Antena 1, interpreta de muzică populară a făcut declarații sfâșietoare despre cel care i-a fost partener de viață.

„Un an ca o piatră de moară pe sufletul meu. Parcă aștept să intre pe poartă, pentru că atâția ani petrecuți împreună… nu pot să mă gândesc că nu mai vine niciodată și nu-l mai văd. O să încerc să trăiesc fără, dar e greu, pentru că am trăit împreună aproape 40 de ani. Un lucru de care sunt sigură e că viața mea nu va fi niciodată ca înainte. I-am făcut parastatul de un an”, a declarat Maria Cârneci, potrivit spynews.ro.


Ce a făcut soțul Mariei Cârneci cu puțin timp înainte să moară

Maria Cârneci a dezvăluit și ce a cerut soțul ei înainte să moară. „Atunci când i-a ieșit sufletul, dacă a regretat sau i-a părut rău de ceva în afară de noi, a fost de nepoate. Înainte cu vreo jumătate de oră a rugat-o pe Anamaria să-i mai arate o dată pe telefon fetele. E dureros ce spun și nu am vrut să împovărez fetele. Ele știu că „tatia” e la Doamne-Doamne și că vine odată”, a povestit cântăreața de muzică populară.

Artista și-a amintit și cum l-a cunoscut pe soțul ei, împreună cu care a format o familie timp de aproape 40 de ani.

„El toată viața a fost director de hotel. Așa ne-am cunoscut, când eram cazată la hotel. Am avut niște socri foarte educați. Ne mai râcâiam, dar din lucruri mărunte, nu consistente și nu privitoare la viețile noastre”, a completat vedeta.

citește și...