Martorul-cheie care aruncă bomba în cazul Caracal! ‘Lucruri nu se legau și mă simțeam în pericol’

16.08.2019, 13:45
Martorul-cheie care aruncă bomba în cazul Caracal! 'Lucruri nu se legau și mă simțeam în pericol'
Martorul-cheie care aruncă bomba în cazul Caracal!

Apar noi detalii tulburătoare în cazul Caracal. Un martor-cheie care trebuia să fie audiat încă de săptămâna trecută a fost din nou amânat de anchetatori.

Martorul-cheie care aruncă bomba în cazul Caracal!

Remus Rădoi, un cunoscut om de afaceri din Caracal, susţine că deţine detalii extrem de importante despre acest caz terifiant.

Bărbatul fusese programat de procurori să dea declaraţii, însă a fost amânat din nou.

‘Am fost informat că domnul procuror nu a ajuns incă și că ar putea ajunge în jur de ora 14. Din păcate, trebuie să plec, la 14-15 ar trebui să fim în București, avem afaceri, nu suntem bugetari.

Probabil o să se reprogameze. Am venit la ora convenită cu dânșii. Am fost contactat în dimineața zilei de astăzi și mi s-a spus că în jur de ora 11 o să fie. M-am prezentat, iată că s-a amanat din nou. Aveam (documente) însă urmează să vedem ce vor dânșii să discutăm, eu eram pregătit cu toată paleta’, a spus Remus Rădoi, la ieșire din sediul Poliției Caracal.

Acesta a mărturisit că are numeroase mesaje de la poliţişti şi a ajutat la rezolvarea mai multor cazuri din Olt.

‘Mesajele sunt mult mai multe față de cele pe care le-am arătat la presă. Se referă la multe alte situații în care noi am sprijinit organele de anchetă. Am păstrat și inregistrarile cu victimele care au dat declarații la DIICOT, pentru că aveam o suspiciune, lucruri nu se legau și mă simțeam în pericol’, a mai spus Rădoi, vineri, 16 august.

Sursa: capital.ro

citește și...