Marius Moga și soția sa s-au mutat în casă nouă înainte de pandemie. ”Ne-am adaptat încet-încet”

02.11.2020, 12:57
Marius Moga și soția sa s-au mutat în casă nouă înainte de pandemie. ”Ne-am adaptat încet-încet”
Marius Moga și soția sa s-au mutat în casă nouă înainte de pandemie. ”Ne-am adaptat încet-încet”

Bianca și Marius Moga s-au mutat în casă nouă, lângă pădurea Cernica, în luna februarie a acestui an. Soția artistului a povestit cum li s-a schimbat viața, odată cu această mutare.

Marius Moga are familie fericită alături de soția sa, Bianca Lăpuște, și de fiica lor, Maria. Cei doi s-au mutat în casă nouă înainte de începerea pandemiei.  Bianca Lăpuște, soția lui Marius Moga, a intrat prin Skype la emisiunea ”Vorbește lumea”, de la Pro TV, unde a vorbit despre schimbările apărute în viața familiei sale după ce s-au mutat în casă nouă.

„Suntem la pădure, Cernica. Acum sunt în bucătărie, m-ați prins în bucătărie. [Bucătăria] este pe gustul meu. E toată colorată, așa mi-am dorit. E o bucătărie deschisă, este foarte luminată, însă astăzi vremea nu ține cu noi. (…) Din februarie ne-am mutat la casă, fix înainte de pandemie. A făcut totul mult mai ușor, mult mai simplu. Ne-am adaptat încet, încet. Ne-am descoperit tot felul de pasiuni. Spre exemplu, eu mi-am găsit o pasiune pentru plante. Sunt înconjurată de plante. Chiar și în bucătărie. Îmi place să plantez foarte mult. (…) Grădina este mare. Casa este construită de așa natură încât nu ai acces la toată curtea din orice colț al casei. Fiecare colț al casei este cu partea lui de curte, cum ar veni. În curtea din spate stăm cel mai des”, a declarat Bianca Lăpuște, citată de revista Unica.

Fiica lui Marius Moga și a Biancăi Lăpuște nu prea are prieteni de joacă

Bianca Lăpuște a mai mărturisit că au mulți vecini, dar nu mulți dintre aceștia au copii mici.

Astfel, fiica lui Marius Moga și a Bincăi Lăpuște nu prea are prieteni de joacă.

„Acum așteptăm de la Andrei, de la Smiley, un bebe. Suntem vecini, în rest nu. Prietenii noștri mai vin pe la noi pentru că ne permite curtea să facem grătare”, a mai declarat soția lui Marius Moga.

citește și...