Marius Moga și Bianca Lăpuște, amănunte neștiute din relația lor. Ce au scos la iveală cei doi

22.01.2021, 15:32
Marius Moga și Bianca Lăpuște, amănunte neștiute din relația lor. Ce au scos la iveală cei doi
Marius Moga și Bianca Lăpuște, amănunte neștiute din relația lor. Ce au scos la iveală cei doi

Marius Moga și partenera lui de viață au oferit amănunte mai puțin cunoscute din relația lor.

Marius Moga și soția sa, Bianca Lăpuște au acordat un interviu pentru libertateapentrufemei.ro. Întrebați care este amintirea preferată pe care o au împreună, cei doi au spus: ”Avem atât de multe peripeții transformate în momente perfecte, care ne-au rămas la suflet. Unul dintre noi a mers 300 de km cu taxiul iarna, de la Iași la Brașov, ca să ne vedem, fiindcă nu exista nicio altă opțiune atunci. Amintirea vie este îmbrățișarea de la destinație și minutul în care s-a oprit lumea în loc”.

Marius Moga a dezvăluit că de la partenera lui de viață a învâțat, printre altele, să fie mai sociabil. ”Bianca mă învață să fiu mai bun, mai sociabil și îmi place asta. Totodată, mă învață mereu că nu există varianta în care să mă dau bătut”, a afirmat artistul. Bianca Lăpuște a explicat, la rândul ei, ce a învățat de la soțul ei. ”Marius m-a învățat că nu există frică şi că orice este posibil. Şi continui să rămân fascinată de Marius şi de modul lui atipic de a vedea lumea. Cred că partea creativă ne unește și petrecem mult timp printre idei”, a spus aceasta.

Marius Moga și Bianca Lăpuște au petrecut sărbătorile de iarnă în casă nouă

Marius Moga are familie fericită alături de soția sa, Bianca Lăpuște, și de fiica lor, Maria. Cei doi s-au mutat în casă nouă, lângă pădurea Cernica, înainte de începerea pandemiei.  Astfel că în anul 2020 au petrecut primul lor Crăciun în casă nouă.

“De Sărbători am stat acasă, cu familia, și am încercat să transformăm acest an ireal în ceva demn de ținut minte. Ne-am jucat mult, am gătit, am dansat ca niciodată, toți, și am avut timp să ne tragem sufletul. Ceva ce noi nu apucăm niciodată de sărbători, fiindcă fugim în Ardeal și cutreierăm patru localități”, a declarat Bianca Lăpuște pentru click.ro.

“Am profitat de condițiile actuale și de primul Crăciun în noua noastră casă. A fost liniștit și agitat totodată, fiindcă e multă energie în casa noastră… Îmi doresc ca 2021 să țină cu noi și să maximizez proiectele începute în timpul și înaintea pandemiei, printre care platforma de producție virtuală ireal.ro și DeMoga Music. A fost un an intens și creativ pentru noi”, a completat Marius Moga.

citește și...