Marius Moga, despre cum a început povestea de iubire cu Bianca Lăpuște. ”A fost dragoste la prima vedere”

05.07.2021, 17:25
Marius Moga, despre cum a început povestea de iubire cu Bianca Lăpuște. ”A fost dragoste la prima vedere”
Marius Moga, despre cum a început povestea de iubire cu Bianca Lăpuște. ”A fost dragoste la prima vedere”

Muzicianul Marius Moga formează un cuplu foarte frumos împreună cu Bianca Lăpuște. Cei doi sunt foarte discreți atunci când vine vorba despre viața lor personală. Cu toate acestea, Marius Moga și-a deschis sufletul în cadrul unui interviu și a scos la iveală amănunte neștiute din povestea sa de iubire cu cea care îi este soție.

Marius Moga are familie fericită alături de soția sa, Bianca Lăpuște, și de fiica lor, Maria. Cei doi s-au mutat în casă nouă, lângă pădurea Cernica, înainte de începerea pandemiei de coronavirus din țara noastră.

Deși este extrem de discret în ceea ce privește viața sa personală, marius Moga a vorbit despre partenera sa de viață într-un interviu pe care l-a acordat pentru revista Viva.

Marius Moga, despre cum a început povestea de iubire cu Bianca Lăpuște. ”Mi s-a părut o zână”

Marius Moga a afirmat că atunci când a văzut-o pe Bianca Lăpuște a fost dragoste la prima vedere. ”Când am văzut-o pe Bianca, mi s-a părut o zână, i-am mai spus asta, a fost dragoste la prima vedere, dar, da, la început am legat o prietenie. Am ieșit la întâlniri apoi, lucrurile s-au mișcat într-un curs natural, nu ne-am grăbit și cred că asta ne-a și ajutat să avem o relație atât de bine consolidată în momentul de față… De când am cunoscut-o mi s-a părut că suntem potriviți unul pentru celălalt. La începutul fiecărei relații există temeri, dacă am sta să le analizăm nu ne-am mai bucura de viață”, a declarat artistul.

Despre relația dintre el și partenera sa de viață, Marius Moga a spus: ”Ne ascultăm reciproc, ne iubim și ne respectăm, iar atunci când aceste elemente se îmbină, eu zic că ai rețeta ideală.Eu pun mare preț pe părerile Biancăi și pe plan profesional, la fel cum și ea pune pe ale mele atât profesionale, cât și personale… Mi-am dat seama, pe măsură ce am cunoscut-o mai bine, că Bianca este o zână, face magie și în ceea ce privește zona profesională, și pentru familie. Ea este o mamă dedicată și o soție incredibilă. De multe ori nu știu cum poate jongla cu toate aceste lucruri, de aceea și pentru multe alte motive are toată iubirea și admirația mea”.

citește și...