Mario Iorgulescu a făcut primele declarații despre relația de iubire cu fosta soție a lui Steliano Filip: „Îmi doresc un copil cu ea”

30.11.2022, 09:27
Mario Iorgulescu a făcut primele declarații despre relația de iubire cu fosta soție a lui Steliano Filip: „Îmi doresc un copil cu ea”
Mario Iorgulescu a făcut primele declarații despre relația de iubire cu fosta soție a lui Steliano Filip: „Îmi doresc un copil cu ea”

Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, a mărturisit în spațiul public că se află într-o relație cu Bianca Marina, fosta soție a lui Steliano Filip. Mai mult de atât, tânărul a recunoscut că își dorește o familie cu sexoasa brunetă. Iată toate declarațiile! 

Nu mai este un secret pentru nimeni că Mario Iorgulescu se iubește cu Bianca Marina, fosta parteneră a fotbalistului Steliano Filip. Deși au mai fost împreună acum opt ani, destinul se pare că i-a adus din nou împreună. Fiul lui Gino Iorgulescu a povestit cum a reușit bruneta să-i fure inima și a oferit detalii uluitoare despre relația lor de dragoste.

Într-un interviu pentru Antena Stars, tânărul a dezvăluit că s-a săturat de singurătate și a decis să-și deschidă un cont nou de Instagram. În prezent, el s-ar afla la o clinică în Italia, acolo unde ar fi ajuns după accidentul provocat în România în urmă cu trei ani.

Mario Iorgulescu se iubește cu Bianca Marina

Fiul lui Gino Iorgulescu a detaliat că i-a dat mesaj pe Instagram Biancăi Marina și așa au început să vorbească din nou.

„Mi-am făcut un cont de Instagram, nu mai suportam singurătatea. Eram foarte singur şi trist. Nu mai suportam să stau aşa, în situaţia respectivă, în clinică. Mi-am făcut un cont de instagram, am dat de Bianca pe acel cont şi i-am scris şi am reluat legătura. Da, mult mai serioasă (n.r. relația lor)!

Acum 8 ani când a fost cu mine, a plecat de la mine de la Snagov să se întâlnească cu Steliano Filip şi m-a întrebat dacă mă supăr dacă pleacă să se vadă cu el, iar eu am întrebat-o dacă chem şoferul sau îşi cheamă un taxi. Pentru mine, Bianca era doar o altă fată din anturajul meu şi nu observam semnele pe care le dădea ea, că ea chiar este îndrăgostită de mine”, a mărturisit Mario Iorgulescu, pentru Antena Stars.

Are de gând să se însoare cu ea

Tânărul a mai mărturisit că este dispus să aibă o relație serioasă cu Bianca Marina, ba chiar să-i crească copilul pe care îl are cu Steliano Filip. Momentan, cei doi nu au reușit să se întâlnească, pentru că el se află încă în Italia.

„Sunt dispus să am grijă şi de ea şi de copilul pe care îl are cu Steliano. Îmi doresc foarte mult să fac un copil cu Bianca! Am ajuns la o vârstă în care m-am săturat să petrec, să mă distrez şi să îmi bat joc, să umblu din floare în floare, pentru că asta am făcut toată viaţa şi nu mai este cazul! Foarte greu (n.r cum reușesc să se vadă)! Este un hop pe care trebuie să ni-l asumăm amândoi şi să trecem peste împreună! Când este momentul potrivit să ne vedem, ne vedem…”, a mai adăugat fiul lui Gino Iorgulescu.

citește și...