Mario Fresh, după experiența ”Asia Express”. ”Nu mai plec niciodată. Am pus punct”

25.02.2020, 10:50
Mario Fresh, după experiența ”Asia Express”. ”Nu mai plec niciodată. Am pus punct”
Mario Fresh, după experiența ”Asia Express”. ”Nu mai plec niciodată. Am pus punct”

Cântărețul Mario Fresh a mărturisit că nu ar mai repeta niciodată experiența de la ”Asia Express”. Artistul a trecut prin momente extrem de dificile.

La ”Asia Express”, show-ul difuzat de Antena 1, Mario Fresh a făcut echipă cu Alex Velea. Cei doi artiști au avut parte de momente extrem de dure, motiv pentru care Mario Fresh a mărturisit că nu ar mai repeta niciodată o astfel de experiență.

”Au fost nişte situaţii extrem de grele, dar au trecut, m-am întors acasă liniştit şi am mâncat mult tare .

Nu mai plec niciodată într-o astfel de experienţă. Am pus punct. A fost mai dur decât mă aşteptam, mult mai dur. Am avut un an plin de foc. Am avut multe experienţe neplăcute. Totul e neplăcut acolo, n-are ce să-ţi placă.

Te duci că vrei să încerci treaba asta, să îţi depăşeşti limitele. E ceva ciudat, nu ştiu cum să o descriu. M-a şocat stilul de viaţă al oamenilor. Chiar dacă sunt extrem de săraci, sunt foarte darnici şi omenoşi. Tot ce aveau ei, chiar dacă dormeau într-o grotă, împărţeau totul cu noi”, a declarat Mario Fresh pentru okmagazine.ro.


I-a fost greu fără Alexia

Mario Fresh a recunoscut că i-a fost foarte greu să stea departe de iubita sa, Alexia Eram, fiica celebrei prezentatoare de televiziune Andreea Esca.

”Chiar dacă Alexia stă în Londra şi eu aici, nu eram aşa obişnuit cu plecările astea lungi, deoarece ne vedeam foarte des pe Face Time şi oricum mai ajungeam unul pe la celălalt mult mai des. Stăteam acolo fără telefon, fără să ştiu ce face şi a fost cam greu”, a mai spus el.

citește și...