Marina Voica, prima apariție televizată după operația pe cord. Se simte mai bine ca niciodată la 84 de ani

30.05.2021, 15:31
Marina Voica, prima apariție televizată după operația pe cord. Se simte mai bine ca niciodată la 84 de ani
Marina Voica, prima apariție televizată după operație pe cord. Se simte mai bine ca niciodată la 84 de ani

Marina Voica, în vârstă de 84 de ani, a suferit o operație pe cord la o clinică privată din Brașov, iar acum se recuperează treptat. Deși are o vârstă înaintată, îndrăgita cântăreață a mărturisit că se simte mai bine ca niciodată. 

Marina Voica a avut și prima apariție televizată. Ea a intrat în direct, prin telefon, la emisiunea lui Cristi Brancu, de la Prima TV. Solista a oferit detalii despre starea ei de sănătate, mărturisind că este în afara oricărui pericol.

Marina Voica a trecut cu bine de operația la inimă

“Sunt acasă la Breaza. Cel mai bun doctor chirurg din această țară mi-a deschis și mi-a scos inima, a pus-o în palmele lui, inima bătea fără să se oprească și a făcut din ea minune, a făcut-o aproape nouă. Nu a durat operația foarte mult și iată-mă acuma operată cu mare succes! Îi mulțumesc din tot sufletul domnului doctor că a ținut inima mea bătând în palmele lui minunate. Am fost operată în cea mai bună clinică din Brașov. După 7 zile am fost externată și am continuat recuperarea acasă…

A fost greu, eu sunt singură… Eu sunt cardiacă mai de mult, dar nu s-a observat fiindcă știam cum să duc viața. Pe scenă dau tot, nimeni nu a știut, au crezut că eu țin un regim de viață, eu am un sistem, să forțez lucrurile, apoi stau și mă gândesc ce se întâmplă. La un moment dat mi-am dat seama că nu mai merge să trag, am început să mă simt prost, așa e la stenoză mitrală. În ultimul moment am fost operată, fără exagerare, dacă nu găseam un om, din prieten în prieten, și am ajuns la acest doctor minunat, era prea târziu. Operația nu a durat mult, fiindcă doctorul se grăbea să mai curețe și partea dreaptă a inimii, trebuia să lucreze foarte repede, am auzit că numai 3 ore… Acasă stau singură, eu fac totul cu grijă. Cred că la mine e mai curat acum, decât când eram sănătoasă’, a povestit Marina Voica.

citește și...