Marina Almășan, mărturii emoționante despre relația cu Georgică Cornu. Cum a început povestea lor de iubire

09.09.2019, 15:10

De câțiva ani, Marina Almășan și-a găsit liniștea în brațele lui Georgică Cornu, deși la început relația lor a fost aspru criticată. Amândoi erau căsătoriți, însă au preferat să renunțe la partenerii lor și să rămână împreună.

Marina Almășan, mărturii emoționante despre relația cu Georgică Cornu. Cum a început povestea lor de iubire

Prezentatoarea TVR a fost pusă la zid că i-ar fi spart casa lui Georgică Cornu. În schimb, afaceristul a mărturisit că nu se mai înțelegea de ani buni cu mama copiilor săi și că intenționa să divorțeze. În 2012, el a spus că își dorește ca relația cu Marina Almășan să continue.

Recent, Marina Almășan a făcut mărturii emoționante despre povestea de dragoste cu Georgică Cornu.

‘L-am cunoscut pe Georgică absolut întâmplator, la un Bal al Speranţei ( loc predestinat!) , pe care l-am prezentat, la Timişoara, la invitaţia prietenei mele, Maria Grapini. M-a uimit generozitatea cu care omul de afaceri, atât de modest ca şi înfăţişare, s-a implicat în ajutorarea unor nefericiţi ( acesta era scopul evenimentului). Apoi ne-am revazut întâmplator, la Bucureşti. La o cafea, servită undeva, pe Dorobanţi…

Şi nu stiu cum se face că, tot povestind despre câte-n lună şi în stele, am ajuns să ne facem confesiuni, să ne plângem reciproc pe umăr… Povestea lui – a bărbatului pe care soţia, de prea mult bine, a ales să-l înşele cu partenerul de afaceri ( tipic, ca-n filme!) mi-a dat curajul să-i mărturisesc că trăiesc o poveste similară. A fost primul om căruia i-am povestit despre drama pe care o trăiam, în taină, despre impresara cu care soţul meu alesese, de mai multă vreme, să-şi bată joc de familia lui, de copii si de femeia căreia, oficial şi în cântecele sale, îi jurase iubire veşnică…

Acel moment ne-a apropiat. De atunci, ne-am ajutat şi sustinut reciproc în toate furtunile care s-au abătut în vieţile noastre. Am depăşit împreună, suferind din greu, mizeriile din presă , potrivit cărora eram nişte aventurieri iresponsabili, care ne bătuseram joc de partenerii noştri de viata, înşelându-i. Mult mai tarziu, jurnaliştii au fost nevoiţi să accepte că lucrurile stătuseră exact pe dos şi să recunoască faptul că, la originea acelei campanii defăimătoare, se aflau înşişi partenerii noştri de viaţă, care încercau cu disperare să iasă basma curată, acuzându-ne pe noi taman de ceea ce se făcuseră ei vinovaţi’, a mărturisit Marina Almăşan pe pagina ei de Facebook.

citește și...