Marina Almășan, atac la conducerea TVR! ‘Îi tratează pe toți ca pe niște slugi’

05.07.2019, 14:38
Marina Almășan, atac la conducerea TVR! 'Îi tratează pe toți ca pe niște slugi'
Marina Almășan, atac la conducerea TVR! 'Îi tratează pe toți ca pe niște slugi'

Marina Almășan dă de pământ cu conducerea TVR! Vedeta și-a exprimat public nemulțurile legate de postul public de televiziune național, acolo unde jurnalista are locul de muncă.

Marina Almășan, atac la conducerea TVR! ‘Îi tratează pe toți ca pe niște slugi’

Marina Almășan este de părere că directorii de la TVR fac de ‘rușine’ televiziunea publică. Ea se adresează acestora cu ‘o apă şi-un pământ’ și că au prăbușit instituția emblemă. Iată cum sună mesajul dur al Marinei Almășan la adresa conducerii TVR:

‘Desigur, oala e comună, dar nu-i bag chiar pe toţi în ea. S-au băgat destui dintre ei şi singuri, rămânând în afară doar «accidentele»: cei câţiva de bună credinţă, majoritatea proveniţi din «interior» şi cărora chiar le-a păsat de aceasta instituţie-emblemă, străduindu-se, pe durata mandatului lor, dacă nu s-o «ridice», măcar să n-o prăbuşească… Restul, toţi – o apă şi-un pământ, la fel cum a ajuns, de altfel,  şi «moşia» pe care vremelnic au administrat-o. (…)

Majoritatea dintre ei au uitat, în secunda a doua după investire, motivul din care se află acolo. Uită că e unul conjunctural, mai totdeauna politic, prea puţin sprijinit pe valoare şi experienţa în domeniu, pe bună credinţă, pe voinţa şi putinţa de a face bine. Li se pare brusc că «geniul» lor este singurul răspunzător de locul pe care brusc s-au trezit cocoţaţi, şi nu că, de fapt, complicatele maşinaţiuni şi jocuri de culise sunt cele ce i-au plantat în fruntea unei instituţii, care, mulţi dintre ei, habar n-au cu ce se mănâncă“, şi-a început realizatoarea textul.

„Odată instalaţi, capătă automat mentalitatea de stăpâni, tratându-ne pe noi, toţi ceilalţi, ca pe nişte slugi jegoase. Tot ce am făcut până atunci, toată valoarea noastră profesională, izbânzile noastre şi performanţele recunoscute în piaţă  se anulează, nu reprezintă nimic, ba, dimpotrivă, deranjează’, se arată în textul Marinei Almășan.

De asemenea, prezentatorea tv a detaliat că situația e atât de dezastruoasă, încât marketing-ul este de toată jena, iar bugetul se cheltuie în mod iresponsabil.

‘Cum  arată instituţia, de la un preşedinte la altul? Mai prăbuşită ca niciodată. Cu ratinguri alarmant de mici, chiar şi la producţiile care se căznesc să ţină ştacheta sus; cu armate întregi de noi angajaţi, de cele mai multe ori incompetenți, strecuraţi în organigramă în pofida unanim blamatei supradimensionări; cu evenimente de tradiţie îngropate cu bună ştiinţă sau dintr-o incompetenţă crasă; cu omorârea oricăror relaţii de colaborare cu alte televiziuni ale lumii’, a mai adăugat aceasta.

citește și...