Marian Mexicanu a aruncat bomba. A recunoscut că își înșală soția des: „Nu-mi lipsește nimic, dar iese animalul din mine”

26.11.2022, 12:50
Marian Mexicanu a aruncat bomba. A recunoscut că își înșală soția des: „Nu-mi lipsește nimic, dar iese animalul din mine”
Marian Mexicanu a aruncat bomba. A recunoscut că își înșală soția des: „Nu-mi lipsește nimic, dar iese animalul din mine”

Marian Mexicanu, unul dintre cei mai apreciați acordeoniști de la noi din țară, a făcut mărturisiri fără perdea despre viața lui amoroasă. Artistul a recunoscut, fără rețineri, că își înșală actuala soție, pe Ana. 

Marian Mexicanu se află la a doua căsnicie, după ce a divorțat cu scandal de Paula Lincan. Deși părea că s-a liniștit și și-a găsit fericirea, lucrurile stau cu totul altfel.

Solistul a mărturisit că și acum sunt momente în care își mai înșală nevasta, pe Ana Maria, însă femeia îl iartă de fiecare dată. El a  mai adăugat faptul că o iubește enorm și că tot la ea se întoarce după ce calcă strâmb.

Marian Mexicanu își înșală soția, dar femeia îl iartă de fiecare dată

„Am călcat și încă mai calc, dar să nu știe nimeni. Am zăpăcit-o și pe Ana. Mă prinde mereu. Știe, dar mă iartă pentru că știe cât de mult o iubesc. Nu încerc să o încălzesc cu vorba, asta, este purul adevăr. De la bun început eu vorbesc cu aventurile mele. Le spun care este situația. Unele dintre ele sunt măritate. Greșesc și eu, greșesc și ele.
Ne place să greșim, fără să ne facem unul celuilalt.

Eu îi spun în față – “făi, mor de tine!” Unele – vai, ce urât vorbești, pleacă de lângă mine, dar după – “hai, ia numărul”. Eu le zic că nu vreau să le fac rău, dar când e să ne placă… și mie și lor. Femeile în ziua de astăzi sunt mai puternice ca bărbații. Au atitudine. Este mai rău când vrei să spargi casa cuiva, când vrei să faci rău unei doamne sau unui domn. Dar când o femeie îți spune – când ai timp mă suni, când am timp îți răspund. Și la mine, și la ele, undeva există o problemă. A început să mă cunoască (n.r. soția) și știe că niciodată în viața asta nu aș putea să o părăsesc pentru absolut nimeni de pe pământul acesta”, a declarat Marian Mexicanu pentru Fanatik.

Actuala parteneră i-a fost amantă la început

Puţină lume știe că Marian Mexicanu s-a îndrăgostit de Ana Maria pe vremea când era încă însurat. Se pare dragostea a fost mai puternică, iar acum au 10 ani de când şi-au oficializat relaţia. Lăutarul a divorțat cu scandal de Paula Lincan și s-a recăsătorit cu bruneta.

„Sunt prieten cu părinţii Anei, muzicanţi la origine, şi în lumea aceasta, fiind prieten cu taică-său, am observat fetiţa. Fiind bărbat, am vrut ca Ana Maria să fie printre puţinele femei din viaţa mea un trofeu. Toţi lăutarii noştri din România o adorau. Eu m-am născut vânător, nu am avut gânduri serioase, dar cu inima nu te pui. Nu aveam gânduri serioase pentru că eram un om în toată firea, aveam copii”, mărturisea Marian Mexicanu, într-un interviu pentru Antena Stars.

citește și...