Marian Drăgulescu dezvăluiri despre împăcarea cu fosta soţie: “Nu sunt singur şi…”

09.11.2019, 13:40

O fotografie publicată de Larisa Drăgulescu împreună cu fostul soţ a declanşat pe reţelele de socializare foarte multe controverse. Marian Drăgulescu a pus capăt speculaţiilor şi a dezvăluit care este adevărul, dacă s-a împăcat sau nu cu fosta parteneră.

Se pare că nu este vorba de nicio împăcare. Larisa şi Marian Drăgulescu au rămas în relaţii bune de dragul copilului pe care îl au împreună. Cei doi l-au susţinut pe Richard la un campionat naţional, iar blondina a postat o fotografie cu ei pe reţelele de socializare pentru a invita toţi oamenii din zonă la locaţia în care urma să aibă loc competiţia.

“A avut loc un campionat naţional de juniori la Reşiţa şi a concurat şi băiatul meu, Richard Alexandru. M-am dus să-l susţin, am şi arbitrat la acel campionat naţional. Şi Larisa a pus o poză în care invita lumea să vină la Sala Polivalentă din Reşiţa să susţină viitorii campioni. Au început mesajele… Lumea a început să ne felicite că *Bravo, bine că v-aţi împăcat!*, *Vă stă bine împreună*… Eu atât spun! Am rămas prieteni şi împreună avem grijă de copii. Atâta tot. Ce a fost de consumat s-a consumat în perioada în care am fost împreună. Mai mult decât atât nu se pune problema”, a declarat Marian Drăgulescu pentru Antena Stars.

Marian Drăgulescu are o nouă iubită

“Nu sunt singur şi nu cred că suntem lăsaţi pe Pământ ca să trăim singuri. Mie îmi place să am pe cineva alături aşa că… În momentul de faţă am pe cineva, suntem la început de drum. Deocamdată ne simţim bine, sper să fie ok (…) E o persoană care mă înţelege. Ne înţelegem foarte bine până acum”, a mai spus Marian Drăgulescu.

citește și...