Maria și Cristian Marinescu de la ‘Puterea Dragostei’ s-au despărțit din nou! Și-au aruncat cuvinte dure

16.06.2021, 16:55
Maria și Cristian Marinescu de la 'Puterea Dragostei' s-au despărțit din nou! Și-au aruncat cuvinte dure
Maria și Cristian Marinescu de la 'Puterea Dragostei' s-au despărțit din nou! Și-au aruncat cuvinte dure

Maria și Marinescu de la ‘Puterea Dragostei’ au șocat pe toată lumea după ce au anunțat că s-au despărțit definitiv! Blondina a dezvăluit motivele pentru care a luat această decizie. 

Atmosfera din casa ‘Puterea Dragostei’ este din ce în ce mai agitată, iar cuplurile încep să se destrame. Cristian Marinescu și Maria sunt la cuțite și au anunțat că au pus punct relației.

Maria și Cristian Marinescu de la ‘Puterea Dragostei’ și-au spus adio

Se pare că cea care a avut nevoie de o pauză este Maria, deși relația lor era extrem de solidă. Concurenta de la ‘Puterea Dragostei’ a dezvăluit că că nu mai are rost să continue relația, dat fiind că el nu îi mai oferă ceea ce are nevoie.

În schimb, Marinescu a luat foc și a declarat că despărțirea lor e definitivă.

Maria:Eu cred că avem nevoie de o pauză. Pentru că simt că nu faci ce trebuie, simt că te constrâng și vreau să îți ofer libertatea să faci ce vrei tu’.

Marinescu:Bine, fac ce vreau atunci. Eu nu sunt vreo jucărie de-a ta, ca să știi’

Maria: ‘Nici eu.. Vezi ce faci.. Atunci ne despărțim!’

În ediția de miercuri, 16 iunie, Maria și Cristian Marinescu au avut din nou un schimb dur de replici în contradictoriu, iar tânăra a izbucnit în lacrimi.

Ce a dezvăluit Aya

“Te interesează doar de favoriți!”, i-a reproșat Maria lui Cristian Marinescu.

“Marinescu, vrei înregistrările când vorbea Maria în casă despre tine? Vrei s-o auzi pe Maria când spune că se joacă aici cu tine și că acasă o să-ți dea papucii că ai 23 de ani, ești copil pentru ea? Dacă vrei îți trimit și cu cine a dormit la hotel!”, a adăugat și Aya.

citește și...