Maria Loga, tragedie tulburătoare! Ce a pățit artista în tinerețe

24.12.2019, 16:06
Maria Loga, tragedie tulburătoare! Ce a pățit artista în tinerețe
Maria Loga, tragedie tulburătoare

Maria Loga a trecut printr-o tragedie tulburătoare. Încă din tinerețe, artista a trecut prin momente grele, care au marcat-o.

Artista a povestit, recent, la o emisiune TV, ce probleme a avut cu primul soț și cum a reușit să le depășeașcă. 

Maria Loga, tragedie tulburătoare

„Cred că primul soţ nu m-a iubit niciodată. Au fost niște episoade foarte urâte din viața mea. Fostul soț mi-a luat fetele și le-a crescut cu amanta. Opt luni de zile eu n-am văzut-o pe cea mică. El a venit într-o seară înainte de Revelion, eu făceam salată beouf, am auzit un țipăt sfâșietor, l-am văzut pe cu una dintre fete la subraț și o individă cu altă fată. Le-a luat ca pe sacii de cartofi”, a mărturisit solista. 

„A avut o dispută și s-a despărțit de amantă. Atunci mi-a zis că îi pare rău și să iau fetele. Am luat copiii și m-am dus acasă la el, a venit mai târziu, a adunat toate bagajele respectivei, apoi ne-am împăcat. El nu terminase relația cu ea, era pe furiș. Am mai răbdat până în 1993, când am luat hotărârea să mă despart pentru totdeauna, erau fetele mari, asta am și așteptat. Amanta primului soț a venit în casa mea, la nunta fetei mari. Acum trec pe lângă el ca pe lângă un străin”, a mai dezvăluit Maria Loga.

citește și...