Maria Cârneci încă suferă după dispariția soțului. ”Este o durere care nu o să dispară”

10.11.2021, 15:57
Maria Cârneci încă suferă după dispariția soțului. ”Este o durere care nu o să dispară”
Maria Cârneci încă suferă după dispariția soțului. ”Este o durere care nu o sa dispară”

Interpreta de muzică populară Maria Cârneci, în vârstă de 68 de ani, încă suferă după pieredea soțului său, care a încetat din viață în urmă cu doi ani. Aceasta a făcut mărturisiri sfâșietoare la o emisiune de televiziune. ”Este o durere care nu o sa dispară”, a declarat îndrăgirta artistă de folclor Maria Cârneci.

Cântăreațade muzică populară Maria Cârneci a trecut prin momente grele în luna noiembrie a anului 2019, când soțul său, Romulus Petrescu, a încetat din viață, răpus de o boală cumplită.

Artista încă suferă după dispariția partenerului său de viață. Artista a făcut mărturisiri dureroase la o emisiune de televiziune.

Maria Cârneci încă suferă după dispariția soțului. ”Era un bărbat foarte echilibrat și am ce să regret”

“Chiar dacă mai uit prin nepoțelelel mele sau prin nora și copilul meu, durerea este mare. Ei merg la treburile lor, iar eu rămân cu gândurile mele. Eu sunt un om puternic, cred ca Dumnezeu m-a întărit. Mie îmi place ca în urma mea să rămână lucruri de calitate, indiferent prin ce trec. Este o durere care nu o sa dispară. Eu nu am avut alte căsătorii. Era un bărbat foarte echilibrat și am ce să regret. Am făcut multe lucruri cu el de care sa îmi aduc aminte. Sunt niște dureri dureroase. Sa știi că îi pune capacul ăla și nu îl mai vezi niciodată”, a declarat Maria Cârneci, potrivit spynews.ro.

„Atunci când i-a ieșit sufletul, dacă a regretat sau i-a părut rău de ceva în afară de noi, a fost de nepoate. Înainte cu vreo jumătate de oră a rugat-o pe Anamaria să-i mai arate o dată pe telefon fetele. E dureros ce spun și nu am vrut să împovărez fetele. Ele știu că „tatia” e la Doamne-Doamne și că vine odată”, a dezvăluit artista.

citește și...