Maria Cârneci a trecut pe la medicul estetician. Ce și-a făcut la față: ‘“Durerea e în suflet, dar de pe chip am dorit să o șterg’

27.10.2020, 20:31
Maria Cârneci a trecut pe la medicul estetician. Ce și-a făcut la față: '“Durerea e în suflet, dar de pe chip am dorit să o șterg'
Maria Cârneci a trecut pe la medicul estetician. Ce și-a făcut la față: '“Durerea e în suflet, dar de pe chip am dorit să o șterg'

Maria Cârneci a trecut pe la medicul estetician! Îndrăgita interpretă, în vârstă de 67 de ani, a decis să facă o schimbare după perioada de doliu, așa că a apelat la serviciile unui cunoscut doctor estetician.

Maria Cârneci este una dintre cele mai apreciate soliste de muzică populară, motiv pentru care trebuie să arate impecabil pe scenă. Conform Click!, solista va fi supusă unor proceduri noninvazive pentru a scăpa de riduri, injecții cu botox și cu acid hialuronic.

Maria Cârneci, la medicul estetician

‘Prietenul meu, Dr. Pascal Dameh, are grijă să arăt bine la revenirea în fața admiratorilor mei. Înfățișarea de pe scenă este o dovadă de respect și iubire pentru public’, a scris artista pe rețelele de socializare.

În urmă cu mai bine de un an, Maria Cârneci mărturisea că îi este frică de intervențiile chirurgicale. Cu toate acestea, colega ei de scenă, Irina Loghin a îndemnat-o să apeleze la trucurile de înfrumusețare.

‘Nu am nimic cu operațiile estetice, trăim în niște timpuri în care ele sunt la ordinea zilei. Irina Loghin a vrut să mă ducă să-mi tatuez buzele, sprâncenele. Ea și-a făcut contur la buze. Am întrebat cum se realizează și când am văzut că sunt niște ace nu am mai vrut. Îmi este prea frică, dar acum parcă am mai pierdut din teamă.

Mi-am dorit să revin în fața publicului cu decență, nu așa lipsită de vlagă, cu riduri, după atâtea luni de plâns. Durerea e în suflet și nu va pleca niciodată, dar de pe chip chiar mi-am dorit să o șterg’, spunea celebra solistă de muzică populară.

A rămas văduvă la 66 de ani

Maria Cârneci a rămas văduvă, la vârsta de 66 de ani, pe data de 25 noiembrie 2019. Soțul ei, Romulus Petrescu, a decedat pe un pat de spital, după o luptă asiduă cu cancerul. A fost înmormântat la Cimitirul ”Sfântul Ilie Tesviteanul”, din Pipera. Cei doi au fost împreună 40 de ani.

citește și...