Maria Buză se confesează. ”Este un capitol încheiat, dar încă mai tragem după el, avem datorii”

27.09.2021, 14:25
Maria Buză se confesează. ”Este un capitol încheiat, dar încă mai tragem după el, avem datorii”
Maria Buză se confesează. ”Este un capitol încheiat, dar încă mai tragem după el, avem datorii”

Actrița Maria Buză, în vârstă de 52 de ani, a  explicat care este viața sa în preezent. Artista s-a mutrat la țară. De asemenea, vedeta a vorbit și despre afacerile pe care le-a avut. ”Este un capitol încheiat, dar încă mai tragem după el, avem datorii”, a mărturisit actrița Maria Buză la o emisiune de televiziune.

Actrița Maria Buză este căsătorită, de mulți ani, cu George Pătrașcu. Cei doi au împreună un băiat, Andrei. De aproape un an, vedeta s-a mutat la țară, împreună cu familia sa, locuind acum lângă București. Desppre viața sa din prezent a dat detalii maria Buză la o emisiune de televiziune.

„Am opt pisoi și doi câini. Avem casa în construcții la țară. Sunt retrasă la țară, să fie un an de când m-am mutat. Abia așteptam mișcarea asta. Ne mutăm într-o zonă foarte frumoasă. Dacă poți să eviți orașul și să ai un spațiu, o curticică lângă oraș, cred că este o binecuvântare. Mă bucură cele mai simple lucruri, nu am nevoie de lucruri mărețe ca să fiu fericită”, a declarat Maria Buză, citată de protv.ro.

Maria Buză se confesează. ”Oamenii cu care am lucrat noi au lucrat doar pentru buzunarul lor”

La Antena Stars, Maria Buză a vorbit și despre afacerile pe care le-a avut împreună cu soțul ei. Cei doi au avut două restaurante pe care le-au închis, însă au rămas cu datorii.

”A fost extrem de greu, mi-am plâns în pumni, dar mi-am dat seama că situația mea este și a lumii. Restaurantul a fost cea mai proastă mișcare a mea și a soțului meu, care am crezut că ne va îndeplini toate dorințele. Lucrurile nu s-au întâmplat așa cum am vrut noi, căci oamenii cu care am lucrat noi au lucrat doar pentru buzunarul lor. La mare am încheiat afacerea cu doi ani în urmă, iar cu cel din București, noi eram în cădere liberă și nu reușeam să ne revenim. Noi speram zi de zi să ne revenim, dar aproape toți veneam cu bani de acasă pentru a acoperi cheltuielile. Este un capitol încheiat, dar încă mai tragem după el, avem datorii”, a explicat actrița, citată de spynews.ro.

citește și...