Margherita de la Clejani a fost trimisă în judecată! Cât ar putea să stea după gratii

29.06.2021, 18:02
Margherita de la Clejani a fost trimisă în judecată! Cât ar putea să stea după gratii
Margherita de la Clejani a fost trimisă în judecată! Cât ar putea să stea după gratii

Margherita de la Clejani nu a scăpat de probleme, după ce anul trecut a produs un accident rutier în Capitală, în timp ce se afla sub influența substanțelor interzise. Tânăra a fost trimisă în judecată. 

Margherita de la Clejani este acuzată în cadrul unui proces penal, după ce a condus sub influența alcoolului și drogurilor.

Potrivit Wowbiz, fiica Clejanilor riscă să ajungă la închisoare pentru ‘conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe’. Ea ar putea petrece între 1 și 5 ani în spatele gratiilor.

Margherita de la Clejani ar putea ajunge după gratii

Procurorii i-au încadrat fapta la articolul 336, alin. 2 din Codul Penal, ceea ce înseamnă că ar putea o amendă prevăzută pentru oamenii care care conduc sub influența alcoolului sau a drogurilor.

În mai 2020, Margherita de la Clejani a pierdut controlul volanului și a lovit o mașină parcată pe prima bandă. La testarea cu aparatul DrugTest, rezultatul a fost pozitiv.

‘Mă uitam în oglindă și îmi făceam buzele. Veneam de la terasă. Să nu începem cu aberațiile astea. Nu am consumat alcool, alcoolul nu a ieșit, drogul nu a ieșit. Am accidentat pur și simplu o mașină. Veneam de la o petrecere. Nu e treaba ta dacă s-a consumat sau nu alcool. Nu o să mai declar nimic pentru presa din România, eu sunt de la Hollywood’, a fost declaraţia oferită de către Margherita.

A agresat fizic și două angajate ale unei agenții imobiliare

Fiica Clejanilor a făcut un scandal monstru la o agenție imobiliară din Capitală, la finalul lui septembrie 2020, și s-a ales cu dosar penal.

Conform Antena 3, tânăra este acuzată de două angajate ale unei agenții de imobiliare de pe Calea Victoriei că le-a bătut și le-a agresat verbal.

‘La data de 16 septembrie a.c., în jurul orei 14:00 prin apel 112 Secția 1 Poliție a fost sesizată cu privire la un conflict dintre o femeie și angajatele unei societăți comerciale. La locație au sosit polițiștii care au luat legătura cu angajatele firmei, femeia care ar fi fost implicata nemaifiind prezentă la fața locului. În cauză polițiștii au întocmit un dosar sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire și alte violențe și amenințare, iar cercetările continuă pentru stabilirea împrejurărilor care au condus la producerea evenimentului’, a transmis Poliția Capitalei, conform antena3.ro.

citește și...