Marcel Toader avea probleme cu inima! Suferise o intervenție pe cord pe vremea relației cu Gabriela Cristea

03.08.2019, 20:49
Marcel Toader avea probleme cu inima! Suferise o intervenție pe cord pe vremea relației cu Gabriela Cristea
Marcel Toader avea 56 de ani

Marcel Toader a murit astăzi, din cauza unui infarct, la doar 56 de ani. Fostul rugbist avea de multă vreme probleme cu inima, iar pe vremea când era căsătorit cu Gabriela Cristea a făcut infarct și a fost operat pe cord. 

În 2012, presa a aflat pentru prima oară de suferința cardiacă a lui Marcel Toader, atunci când a ajuns de urgență la spital. Deși soția lui de atunci, Gabriela Cristea, a negat informația, spunând că „a fost la spital pentru set de analize amănunțite, e normal pentru un om de 50 de ani”, în cele din urmă chiar Toader a povestit ce s-a întâmplat, însă abia în 2018. 

“Nimic nu prevestea o asemenea nenorocire! Era pe la inceputul lunii noiembrie, iar Marcel s-a dus la un targ de nunti, pentru a-si ajuta sotia la stand-ul pe care ea il avea in cadrul evenimentului! Nici nu a inceput bine ziua, caci, fara sa fi avut ceva pana atunci, barbatul a simit o durere in piept ca o gheara, apoi, incet, incet, nu a mai putut sa respire! Speriati, apropiatii au chemat ambulanta si Toader a fost transportat de urgenta la Spitalul Militar! Starea grava in care se afla i-a determinat pe medicii sa nu mai stea pe ganduri! L-au si bagat in sala de operatii si, intr-o ora si jumatate, i-au montat un stent! In cazul in care Marcel ar mai fi intarziat putin, si-ar fi pierdut viata! De altfel, doctorul care i-a facut interventia i-a spus clar, la prima vizita dupa interventia chirurgicala, ca mai avea 15 minute si inima ii ceda! Asa, a avut noroc si s-a salvat”, spuneau în 2012, pentru Wowbiz, surse apropiate lui Marcel. 

În ultimii doi ani am întrerupt medicamentaţia”

Anul trecut, fostul sportiv a ajuns din nou la spital, tot din cauza problemelor cardiace. Medicii i-au spus atunci că e nevoie de o nouă intervenție chirurgicală, care trebuia efectuată în cel mult două luni. 

„Am avut un infarct, am fost internat, mi s-a pus un stern. În ultimii doi ani am întrerupt medicamentaţia pentru că eu consider că prea multă nu e bună. Am zis acum o lună şi ceva să fac un set de analize generale. Am fost la Constanţa am făcut analize de sânge, am venit la Bucureşti la o clinică specializată şi au descoperit că unde a fost ţesutul necrozat se întâmplă nişte fluctuaţii de ritm ale inimii şi trebuie să am o intervenţie chirurgicală peste vreo două luni de zile. Inima mea e puternică încă”, declara fostul soț al Gabrielei Cristea.

citește și...