Marcel Toader avea o relație specială cu mama sa: „Tu mi-ai adus mereu fericirea!”

04.08.2019, 12:32
Marcel Toader avea o relație specială cu mama sa: „Tu mi-ai adus mereu fericirea!”
Marcel a fost foarte apropiat de mama sa

Deși Marcel Toader nu a avut noroc în dragoste, toate cele șase mariaje ale sale finalizându-se cu un divorț, fostul sportiv a avut întotdeauna o relație foarte apropiată cu mama sa. 

În repetate rânduri, Marcel și-a exprimat dragostea față de mama sa și recunoștința pentru că i-a fost alături de fiecare dată când a avut nevoie. 

„#Mulțumesc, Iubită Mamă !???❤❤❤ #Steaua #mea #din #zori #de #Zi .???? De ziua fericirii toate gândurile mele se îndreaptă către Tine. Tu mi-ai adus mereu fericirea in gândul și-n sufletul meu atunci când veneam la tine, ieșit din noroaie grele, m-ai luat mereu în brațe, mi-ai mângâiat obrajii și mi-ai șters lacrimile de pe față cu mâinile tale dragi, muncite, și m-ai iubit mereu cu aceeași forță, nefiind condiționată de nimeni și de nimic; pentru că sunt copilul tău !❤ Mereu mi-ai spus ca Femeia credincioasă este Îngerul casei. Dar… Azi îți dedic o frumoasă melodie alături de toată dragostea de care eu sunt capabil și-ți spun că te iubesc cu toată ființa !❤?❤?”, scria Marcel Toader pe contul lui de Facebook, în urmă cu ceva timp.

Marcel Toader a decedat ieri, din cauza unui infarct pe care l-a suferit în timp ce se afla la masă. În tinerețe, afaceristul a jucat rugby la Steaua, echipă cu care a câștigat trei titluri de campion. Totodată Toader a făcut parte din lotul selecționatei de rugby a României la Campionatul Mondial din 1987.

citește și...